Sezonu crvenog tepiha u 2015. godini otvorila je već tradicionalno dodjela nagrada People's Choice kojima obožavatelji nagrađuju omiljene glumačke zvijezde, pjevače, tv serije i filmove. Odluka u čije će ruke pripasti kipić ujedno je i najbolji pokazatelj popularnosti prije početka sezone dodjele drugih nagrada, ali i najbolja najava modnih i beauty trendova u godini pred nama

Osim ostvarenja na malim i velikim ekranima, najviše pažnje na dodjelama nagrada, čiju je sezonu već tradicionalno otvorio crveni tepih People's Choicea zaokupljaju dame u glam toaletama čija su izdanja najbolja najava trendova u novoj godini.

Uz glam toalete, neizostavne štikle su detalj koji okupira pažnju.Modeli iz najnovijih kolekcija velikih dizajnerskih imena se ocjenjuju i samo su uvod u dva još veća crvena tepiha ona Zlatnog Globusa i Oscara.

Sudeći po prvoj šetnji omiljenih glumica i pjevačica, elegantno, nenametljivo i u službi ženstvenosti, bio bi moto viđenih štikli. Špic vrh, trakice, PVC i koža - detalji koji su šetali i protekle sezone nastavljaju suvereno vladati i najnovijom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju