Pravila odijevanja ovisno o obliku tijela i težini je bezbroj, a posebno mnogo trikova znamo kada su grudi u pitanju. Kako ih naglasiti, kako pritajiti, kako izgledati seksi ili pak sofisticirano. Modni izazov s kojim se suočavaju žene s velikim grudima svakako je nošenje uske košulje

Upravo je kod nošenja košulje iznimno važan drugi gumb. Ne toliko prvi ni treći, već baš drugi. Otkrivamo vam kakve dileme oko drugog gumbića na košulji muče žene s raskošnim grudima.

1. Rasporak koji 'otvara' pogled na grudi
Kada zakopčaju košulju uvijek će biti prorez na mjestu kod drugog gumba. Na tom se mjestu tkanina obično rastegne otvarajući pogled prema grudima. Mnogim ženama neugodna modna katastrofa koju je, kada su košulje u pitanju, zbilja teško izbjeći.

2. Otkopčani drugi gumb grudi stavlja u prvi plan
Ukoliko ga se odluče držati otkopčanim dobit će dekolte s kojeg je teško maknuti pogled. Takav seksipilni izgled svakako može biti odličan izbor za neki večernji izlazak, no nikako za posao kada ipak trebate naći način za obuzdati obline.

Modni izazov s kojim se suočavaju žene s velikim grudima svakako je nošenje uske košulje

3. Cjelodnevno namještanje košulje
Kako bi'nestašni gumb' držale pod kontrolom stalno moraju pazite kako drže ramena, ne pokušavaju nikakvu vrstu istezanja ili podizanja ruku. Osim toga svako malo odlaze do toaleta namještajući i povlačeći košulju.

4. U bilo kojem momentu gumb može popustiti
Vjerojatno se svima bar jednom dogodila ova mala neugodnost. U trenutku koji nisu ni primijetili gumbić je popustio, a grudi su ostale 'nepokrivene' satima.

5. Seksepil uvijek 'pobijedi' eleganciju
I dok će na manje raskošnim ženama košulja izgledati elegantno i decentno raskošne grudi i običnoj košulji daju notu seksepila. Htjele ili ne i poslovni look s bijelom košuljom, i velikim grudima obično je izrazito seksi.

6. Nužnost nošenja potkušulje kako bi se prikrio prorez
Kako na poslu, neprimjerenim procjepom na košulji ne bi podignule temperaturu raskošne žene moraju dodati još jedan sloj kako bi pritajile dekolte. Čak i ako je vani 25 stupnjeva Celzija. Miks basic majice na naramenice i košulje obično je spas u takvim situacijama.

7. Potreba za kupnjom većeg konfekcijskog broja
Ako se pak odlučite za broj veću košulju na kojoj ćete bez problema zakopčati drugi gumb, styling bi mogao izgledati previše široko i previše udobno da bi bilo seksepilno.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju