Karirani uzorak jedan je od nezaobilaznih trendova ove sezone. Obogatite svoju garderobu s dobrim starim tartanom koji je i ove jeseni dobrodošao dodatak svakoj kombinaciji

Sigurno u svom ormaru imate barem jedan komad odjeće s

Bezvremenski modni klasik ove je sezoni neizbježan dio jesensko/ zimske garderobe. Popularan je na oversize hlačama, šalovima, ali i na kaputićima i kapama.

kariranim uzorkom koji odbija izaći iz mode.

 Bezvremenski modni klasik, koji su prigrlili i punk i grunge te najpoznatija imena visoke mode, ove je jeseni popularan na oversized hlačama, šalovima, ali i na kaputićima i kapama.

Bez obzira na to spajate li više različitih kariranih uzoraka ili ga nosite uz razne printeve, karirano je zanimljiv uzorak za modne kombinacije. No, ako ipak preferirate jednostavniji look, karirana košulja uz ostatak jednobojnog stajlinga odlična je poslovno-opuštena kombinacija.

Za elegantniji i ženstveniji izgled savršeno odgovara karirana crno-bijela haljina koju možete nositi uz kožnu jaknu i crne najlonke. Uzorak koji možete nositi u svim prilikama neodoljivo podsjeća na retro look.

Pogledajte u galeriji karirane odjevne komade koje smo pronašli u našim trgovinama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju