I haljine imaju svoju kategoriju klasika. To su modeli koji će se nositi uvijek, bez obzira na sezone i trendove. U nastavku vam donosimo 7 vječnih haljina koje bi svaka žena trebala imati u ormaru

1. POSLOVNA HALJINA

Iako na vašem radnom mjestu možda ne postoji propisan dress code, opskrbite se jednom jednostavnom i strogo krojenom haljinom koju ćete moći nositi primjerice na intervjue ili važne poslovne sastanke. Takvi modeli lako se kombiniraju s blejzerom, modnim dodacima i nakitom.

2. DUGA HALJINA

Mala crna haljina ili 'LBD' ubraja se u kategoriju modnih kasika i prilagodljiva je svakoj prilici i stylingu.

Savršena za dane kada možda niste raspoložene za traperice. Ova se haljina može nositi u svakoj prigodi, prilagodljiva je sezonama te je jako udobna pa funkcionira i za putovanja.

3. DNEVNA HALJINA

Jedan ovakav model svakako biste trebale imati u ormaru za prilike kada vam treba nešto malo više od traperica i običnog T-shirta. U svakom slučaju, odlična je alternativa vašim uobičajenim dnevnim kombinacijama.

4. FORMALNA HALJINA

To je onaj model koji nosite u svim svečanijim prigodama – od vjenčanja pa do formalnih večernjih druženja. Neka bude duga ili duljine ispod koljena. Odaberite boju i model koji laskaju vašoj puti i obliku tijela pa ćete ju svaki puta moći nanovo reinterpretirati promjenom modnih dodataka.

5. LJETNA HALJINA

Svakako biste trebale imati jednu omiljenu haljinu u kojoj ćete provesti cijelo ljeto. Neka ističe vaše najbolje strane. Odaberite udoban model od prirodnih materijala koji možete nositi na ravne cipele ili one s visokom potpeticom.

6. KOKTEL-HALJINA

Model koji se nalazi između dnevne i formalne haljine. Možete ju nositi u prigodama kao što su opuštenija druženja ili večernji izlasci. Nemojte birati trendi modele, nego klasiku, jednostavnije krojeve i neutralnije bolje.

7. MALA CRNA HALJINA

Ovaj model ne treba posebno predstavljati. Mala crna haljina ili "LBD" ubraja se u kategoriju modnih kasika i prilagodljiva je svakoj prilici i stajlingu. Ako se dvoumite oko toga u koju investirati, neka vam mala crna haljina bude prva na popisu.

Sve modele haljina na sniženjima donosimo u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju