Franka Batelić danas će izgovoriti sudbonosno da svojem dugogodišnjem dečku i zaručniku Vedranu Ćorluki u prekrasnom istarskom okruženju.

Galerija Vjenčanice iz hrvatskih salona - 2 Vjenčanice iz hrvatskih salona - 9 Vjenčanice iz hrvatskih salona - 8 +5 Romantična vjenčanica eNVy rooma
Pretpostvlja se da će za tu priliku odabrati kreaciju dizajnera eNVy rooma Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića s kojima surađuje već dugi niz godina.

Njihov bijeli kombinezon ukrašen čipkom odabrala je i za predsvadbeno slavlje koje je sinoć održano na imanju Meneghetti, a koje je kombinirala uz srebrne sandale s visokim potpeticama.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on


Franka Batelić njeguje mladenački i ženstveni stil koji karakteriziraju dobro krojeni odjevni komadi koji laskaju njezinim adutima, a koji su obogaćeni čipkom, volanima i drugim zanimljivim detaljima.

Zavirili smo u hrvatske salone vjenčanica i pronašli sedam modela vjenčanica koje bi saliveno stajale Franki Batelić , i koje bi se odlično usklopile u vjenčanje na nekoj lijepoj istarskoj lokaciji. Vjenčanice iz hrvatskih salona - 4 Popularna vjenčanica eNVy rooma (Foto: internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju