Viđate se već neko vrijeme te uživate u međusobnom društvu u spavaćoj sobi, ali i izvan nje. No još uvijek ne znate je li u pitanju opuštena zabava ili nešto ozbiljnije? Evo pouzdanih znakova da ste postali dio ozbiljne veze


1. Ne prođe dan bez razgovora

Čak i ako niste u mogućnosti vidjeti se svaki dan, osjećate se čudno kad ne čujete njegov glas ili razmijenite nekoliko poruka. Kada ste u ozbiljnoj vezi partner zauzima veliki dio vašeg života, pa ne čudi da s njim želite razgovarati na svakodnevnoj bazi ili dijeliti svoje emocije i doživljaje.

2. Njegovi prijatelji su postali vaši prijatelji na Facebooku

Promjena Facebook statusa iz Komplicirano je u U vezi, novovjeki je znak ozbiljnosti u vezama.

No jednako važno je i kada njegovi prijatelji na Facebooku postanu vašima (i obratno), brojke sljedbenika se udvostruče, a vaša veza dobije 'online' potvrdu da je prihvaćena od šireg društvenog kruga.

Upoznali ste njegove roditelje i najbolje prijatelje, a u džepu nosite rezervnu kopiju od njegovog stana. To su znakovi da on misli ozbiljno s vama.

3. Kupio vam je četkicu za zube
'Znala sam da je ozbiljno kada mi je dečko u prolazu spomenuo kako ne trebam pakirati četkicu za zube niti vatice za skidanje šminke, jer me isto čeka u njegovom toaletnom ormariću,' priznaje 28 godina stara Darija.

Ne morate si, dakako, međusobno kupovati stvari da bi veza bila ozbiljna, no pristanak na dijeljenje životnog prostora svakako će pomoći u tom procesu.

4. Imate njegove ključeve od stana

Kada si međusobno predate kopije ključeva od stanova, to je ultimativni znak povjerenja. A bez povjerenja nema ni ozbiljne veze.

5. Njegovi prijatelji vas vole
Na putu ste prema ozbiljnoj vezi i ako nemate problema s provođenjem slobodnog vremena u društvu njegovih prijatelja (i obratno). Imajte na umu da osobe kojima je do avantura i kratkotrajnih zabava ne troše energiju i vrijeme na upoznavanje s prijateljima.

6. Upoznali ste roditelje
Planirate ga upoznati s roditeljima ili ste već to učinili? Izvrsno, ovo je jedan od najozbiljnijih gesta koje možete poduzeti kako biste komunicirali poruku da vaša veza postaje ozbiljna. S najbližom rodbinom ne upoznajte baš bilo koga, zar ne?

7. Koristite riječ MI

Ako u govoru često koristite množinu kad pričate o aktivnostima i planovima za budućnost, a on isto to čini, podsvjesno si poručujete da ćete potrajati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju