Podatni i mekani baršun, omiljeni jesenski i zimski materijal, ove sezoni nalazi se i na obući. Gležnjače od baršuna i najjednostavnijoj odjevnoj kombinaciji dat će dašak glamura i elegancije, a mi smo pronašli modele koje možete nositi i na posao, i na blagdanska druženja i partije

Galerija Baršunaste gležnjače na petu iz trgovina - 8 Baršunaste gležnjače na petu iz trgovina - 3 Baršunaste gležnjače na petu iz trgovina - 4 +4 Uterque, 950 kn Gležnjače i čizme od baršuna jedan su od najpoželjnijih aktualnih trendova što se obuće tiče. Mekani i na dodir tako ugodan baršun uvijek je dobrodošao materijal u jesen i zimu, daje toplinu i profinjenost, a naročito je poželjan u ovo blagdansko doba godine jer ima i svečani ton.

Želite li podići najjednostavniju odjevnu kombinaciju, s baršunastim gležnjačama na petu sigurno ćete to postići. Kako bismo vam olakšali potragu za ovim popularnim modelima obuće, izdvojili smo osam sjajnih gležnjača koje možete nositi na posao i na blagdanska druženja i partije.

U fotogaleriji razgledajte baršunaste gležnjače na petu cjenovnog ranga od 179,90 do 950 kuna koje će biti zvijezda odjevne kombinacije.
Baršunaste gležnjače na petu iz trgovina - 3 Mass, 499 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju