U mnogim domovima pripreme za nadolazeće blagdane već su počele. Te pripreme uključuju i ukrašavanje kuća i stanova, a nezaobilazan dio ukrašavanja su - lampice.

Galerija Ideje za ukrašavanje doma božićnim lampicama - 1 Ideje za ukrašavanje doma božićnim lampicama - 3 Ideje za ukrašavanje doma božićnim lampicama - 8 +6 Ideje za ukrašavanje doma božićnim lampicama - 7

Lampice najčešće stavljamo na bor, ali možete ih iskoristiti i za uređenje doma u blagdanskom razdoblju.

Snop lampica možete staviti u veću staklenku koju smjestite na željenu površinu. To može biti bilo koji komad namještaja poput npr. komode ili je možete staviti ispred prozora.

Zara Home, 259 kn Dražesni djedica: Ukras koji u trenu stvara blagdanski ugođaj u domu

Čudesan božićni gradić oživio je u izlogu jedne zagrebačke trgovine - 8 Čudesan božićni gradić oživio je u izlogu jedne zagrebačke trgovine

Lampicama ukrasite često zanemareni dio doma – gelendere. Jednostavno ih namotajte oko gelendera, same ili u kombinaciji s umjetnom borovinom.

Božićna zvijezda Tri ključna savjeta uz koje će božićna zvijezda potrajati do druge godine

Gola grana ukrašena lampicama - 7 Božićni ugođaj: Gola grana ukrašena lampicama može biti tako lijepi ukras doma

Vjerovali ili ne, i stari kotač od bicikla uz pomoć lampica može postati božićni ukras, a u našoj galeriji pogledajte još zanimljivih ideja za blagdansko uređenje doma. Najbolji dio ukrašavanja doma lampicama je što one ne moraju biti tamo samo za vrijeme blagdana, nego vam mogu mamiti osmijet na lice cijelu godinu.

Ideje za ukrašavanje doma božićnim lampicama Ideje za ukrašavanje doma božićnim lampicama (Foto: Shutterstock) 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju