U mnogim domovima pripreme za nadolazeće blagdane već su počele. Te pripreme uključuju i ukrašavanje kuća i stanova, a nezaobilazan dio ukrašavanja su - lampice.

Lampice najčešće stavljamo na bor, ali možete ih iskoristiti i za uređenje doma u blagdanskom razdoblju.

Snop lampica možete staviti u veću staklenku koju smjestite na željenu površinu. To može biti bilo koji komad namještaja poput npr. komode ili je možete staviti ispred prozora.

Lampicama ukrasite često zanemareni dio doma – gelendere. Jednostavno ih namotajte oko gelendera, same ili u kombinaciji s umjetnom borovinom.

Kuća u kojoj su zlatne lampice stvorile najčarobniji božićni ugođaj Božićne lampice stvaraju najčarobniji ugođaj u domu - 7 Božićne lampice stvaraju najčarobniji ugođaj u domu - 10 Božićne lampice stvaraju najčarobniji ugođaj u domu - 9 +6 Božićne lampice stvaraju najčarobniji ugođaj u domu - 5

Raj za obožavatelje orašara: Kuća koja će oduševiti one koji vole slavnog drvenog vojnika Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 10 Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 12 Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 3 +9 Kuća u kojoj bi se ljubitelji orašara osjećali kao u raju - 2

Vjerovali ili ne, i stari kotač od bicikla uz pomoć lampica može postati božićni ukras, a u našoj galeriji pogledajte još zanimljivih ideja za blagdansko uređenje doma.

Najbolji dio ukrašavanja doma lampicama je što one ne moraju biti tamo samo za vrijeme blagdana, nego vam mogu mamiti osmijet na lice cijelu godinu. 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju