Jeste li se ikada zapitale kako možete prepoznati Gospodina Pravog? Kako sa sigurnošću znati da je vaš partner uistinu prava osoba za vas? To zapravo i nije tako teško kao što mislite. Donosimo vam listu osam univerzalnih kvaliteta koje ima svaki "pravi" muškarac

1. Ljubazan je prema svima
Bez obzira na to ima li dobar ili loš dan, uvijek je jednako pristojan i ljubazan prema vama i prema svim drugim ljudima. Njegovo raspoloženje nikada ne utječe na tu kvalitetu.

2. Prihvaća vas u potpunosti
U njegovoj blizini ne morate se pretvarati ili glumiti nego se njega se možete opustiti bez ikakve brige da će vas osuđivati zbog vašeg mišljenja ili vaših odluka.

3. Nasmijava vas
Bez obzira na to koliko se loše osjećate, on uvijek dopire do sreće u vama i izvlači ju na površinu. Želi vas oraspoložiti bez obzira na sve i ne staje dok ne vidi smiješak na vašem licu.

Jeste li se ikada zapitale kako možete prepoznati Gospodina Pravog, kako sa sigurnošću znati da je vaš partner uistinu prava osoba za vas?

4. Traži vaše savjete
Nikada vas ne zaboravi pitati za mišljenje kada donosi važnu odluku jer ste jedan od najvažnijih faktora u njegovom životu.

5. Zna kada vas mora staviti na prvo mjesto
Nalazite se na njegovoj listi prioriteta zajedno s obitelji i prijateljima, ali on uvijek zna kada je pravo vrijeme da zauzmete prvo mjesto.

Ako prijatelji žele dogovoriti igranje nogometa na dan godišnjice vaše veze, odbit će ih jer taj dan želi provesti s vama, a nogomet će prebaciti na neki drugi termin.

6. Opominje vas zbog "mušica"
Prava ljubav nije konstantno podilaženje, ona uključuje iskrenost. Ako vaš partner povremeno primijeti neka vaša pretjerivanja ili bespotrebne drame i upozori vas na njih – to ne radi iz zlobe, nego iz ljubavi i to mu ne trebate zamjeriti.

7. Velikodušan je u krevetu. Želi vam pružiti maksimalan užitak, trudi se da to postigne i uvijek radi na tome da postignete zadovoljstvo. Razlog? Voli vas iskreno sa svim vašim manama i vrlinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju