Djela govore više od riječi, ali to ne znači da riječi nemaju nikakvu važnost u vezi. Postoje određene rečenice koje povremeno svi trebamo čuti od voljene osobe

1. "Cijenim te."

Ako ste u dugoj vezi, puno stvari ostane neizrečeno jer se podrazumijeva da oboje znate koliko ste sretni i zahvalni što imate jedno drugo. Međutim, svaka žena s vremena na vrijeme želi čuti da je njezin partner zahvalan za sve što ona radi za njega, bez obzira na to je li riječ o potpori u velikim životnim situacijama ili se pak radi o svakodnevnim sitnicama.

Ako ste u dugoj vezi, puno stvari ostane neizrečeno jer se podrazumijeva da oboje znate koliko ste sretni.

2. "Nadam se da znaš koliko te volim."

Djela su u većini slučajeva važnija od riječi i žene ih zato puno više cijene, ali to ne znači da ne vole čuti najljepše ljubavne riječi. Kada su one popraćena djelima, tada imaju još veće značenje.

3. "Samo sam nazvao da te pozdravim i pitam kako si."

Glas voljenog partnera može biti pravi lijek za smirenje tijekom užurbanog dana. Pokazivanje interesa za to kako se njegova partnerica osjeća i kako joj prolazi dan učinit će svaku ženu sretnom.

4. "Tako sam sretan što te imam."

Ovo je fraza zbog koje bi se svatko osjećao voljeno i cijenjeno. Kada partner uz to bez ustručavanja govori zbog čega ste mu točno važni, uspostavlja se odnos pun poštovanja i uvažavanja.

5. "Reci mi kako si provela dan."

Glas voljenog partnera može biti pravi lijek za smirenje tijekom užurbanog dana.

Svaka žena cijenit će partnerovu želju da je sasluša s pažnjom i sa stvarnim interesom za sve što se događa u njezinu životu. To su sitnice koje se ne zaboravljaju, a vi mu uzvratite istom mjerom i budite uz njega kada njemu treba netko tko će ga saslušati.

6. "Dopusti da ti pomognem."

Žene su većinom navikle probleme rješavati same, ali to ne znači da neće cijeniti lijepu gestu. Naravno da možete same donijeti vrećice iz automobila, promijeniti žarulju ili oprati suđe, ali pravi muškarac uvijek će spremno ponuditi pomoć svojoj voljenoj.

7. "Nedostajala si mi."

Bez obzira na to viđate li se svaki dan ili ne, lijepo je čuti da mu falite.


8. "Ti si sve što trebam."

Priznale mi to ili ne, u nekim trenucima jednostavno se osjećamo nesigurno. Te male nesigurnosti lako se mogu umiriti ovom rečenicom kojom partner daje do znanja da je posvećen vama i vašoj vezi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju