Sve žene prije ili kasnije susrele su se s ‘igračem’, muškarcem koji vas na prvu obori i osvoji svojom pričom, ali ubrzo shvatite da je ipak u pitanju šarmer bez pokrića. Donosimo vam listu znakova koji odaju da se samo igra s vama i nema ozbiljne namjere

1. Odbija pričati o budućnosti. Prekida svaki razgovor o kratkoročnim ili dugoročnim planovima, izbjegava bilo kakve obaveze i ne želi se ničemu posvetiti. Ako ne želi razgovarati o ozbiljnoj vezi, to znači da nije ni zainteresiran za nju.

Konstantno šalje poruke i smije se primljenima dok je u vašem društvu, ali nema potrebe podijeliti o čemu se radi.

2. Ne želi upoznati vaše prijatelje. Nije mu važno s kim se družite pa vas očite ne vidi u svom životu ‘na duge staze’. Pravi muškarac pokazat će interes za ljude koji su vam bitni.

3. Ne odvaja se od mobitela. Konstantno šalje poruke i smije se primljenima dok je u vašem društvu, ali nema potrebe podijeliti o čemu se radi. Više je fokusiran na svoj mobitel nego na vas.

4. Nikada vas ne zove. Šalje vam poruke, ali nikada vas ne zove kako bi razgovarao s vama, pitao kako ste ili kako vam je bilo na poslu.

5. Laže o svom radnom vremenu. Kaže vam da je u uredu jer radi do kasno, a zatim na Facebooku objavi fotografiju iz kafića s društvom.

Prekida svaki razgovor o kratkoročnim ili dugoročnim planovima, izbjegava bilo kakve obaveze i ne želi se ničemu posvetiti.

6. Ne pokazuje znakove nježnosti u javnosti. Nikada vas ne zagrli, primi za ruku ili poljubi kada ste vani. Njegov govor tijela u ovom slučaju jasniji je od riječi.

7. Nikad vas ne izvodi van. Njegova ideja savršenog spoja je gledanje serija u stanu. Kada mu predložite laganu večeru u restoranu ili šetnju gradom, uvijek nađe neki razlog zašto ne može s vama ili kaže kako mu se ne da van jer želi biti doma s vama.

8. Na lošem je glasu. Ponekad ipak treba vjerovati šuškanjima. Ako je vaš partner na glasu kao ‘ženskar’, morate shvatiti da je tu titulu vjerojatno pošteno zaradio. Ako dobivate upozorenja od ljudi koji su mu bliski, to je poseban znak za uzbunu. Možda vas ne žele povrijediti nego samo spriječiti da igrač povrijedi vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju