Muškarci u anketi potvrdili su koje poze u seksu najviše vole, žele češće upražnjavati s partnericom ili pak koje bi rado isprobali

Seks Seks Foto: Getty Images
Časopis Men's Health
napravio je anketu u kojoj je sudjelovalo čak 800 muškaraca. Pitanje na koje su morali odgovoriti bilo je vrlo jednostavno, a ticalo se najintimnijeg djela - seksualnog odnosa.

Muškarci koji su trenutno u vezi morali su odabrati poze u seksu po tri kriterija: one koje najviše vole, one koje bi voljeli češće upražnjavati te one koje bi rado isprobali.

Misionarski položaj, jahačica i doggy style tri su najdraže poze muškarca. Ujedno riječ je o pozama koje bi voljeli češće upražnjavati sa svojim partnericama.

POZE KOJE MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE:
Doggy Style
Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ova poza, u kojoj muškarac diktira tempo, ima brojne varijacije na temu.

Jahačica
Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči nad njim. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo.

Misionarac
Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U ovoj pozi dominira muškarac. Otkrijte 4 poze koje žene najviše vole u seksu.

POZE KOJE BI VOLIO ČEŠĆE UPRAŽNJAVATI
Jahačica
Muškarac leži na leđima, a žena sjedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru.

Obrnuta jahačica
Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.

Doggy Style
Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje.

POZE KOJE BI VOLJELI ISPROBATI
Seks u stojećem položaju
Muškarac stoji i podiže ženu u krilo, a ona mu omata noge oko struka. Ova poza može se izvesti puno lakše i to uz pomoć kuhinjskog elementa ili ormarića. Saznajte više i o tri poze koje garantiraju zajednički orgazam.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju