Nešto je u ljetu što seks u najtoplije godišnje doba čini još boljim. Pozitivna 'vibra' osjeti se svugdje u zraku pa tako i u spavaćoj sobi ili na bilo kojem drugom mjestu gdje vodite ljubav (jer ljeto je savršeno vrijeme za seks na otvorenom). A da ćete ovoga ljeta doživjeti najbolji seks u životu dokazuju idućih devet istina

1. Zbog vrućine nosimo manje odjeće pa smo odmah i privlačniji. Ljeto je 'švedski stol' otkrivenih tijela. Uz svu tu otkrivenu kožu vaša mašta ne može a da ne radi sto na sat.

2. Seks u vodi nikad se ne zaboravlja.
Nađite kutak mora, rijeke, jezera s minimalnom šansom da će vas netko vidjeti i prepustite se ludim i mokrim strastima.

Dragi, možeš li me namazati kremom za sunčanje? I pri tome ne mislimo samo na mazanje leđa. Pustite svom muškarcu da vam namaže cijelo tijelo – doživite to kao predigru

3. Čari seksa na otvorenom. Šumarak, zalazak sunca, povjetarac koji vam miluje golu kožu i seksualni užitak potenciran na maksimalac – ovoga ljeta morate to probati! Neka vanjski svijet bude vaše igralište za putene užitke.

4. Znoj potencira seksualno uzbuđenje.
Tjelesni 'sokovi' još će više rasplamsati strasti i razbuditi želju za seksom. Partnerovo oznojeno tijelo jednostavno nas mami da ga diramo.

5. U najboljoj ste formi. I oni koji ne vježbaju tijekom godine prije ljeta 'potegnu' kako bi se doveli u formu za kupaći kostim. S tijelom u dobroj formi raste samopouzdanje i sposobnost da se nesputano zabavljate tijekom seksa.

6. S putovanjima idu i uzbudljive avanture.
Tko u životu barem jednom nije maštao o ludoj ljetnoj ljubavnoj avanturi? No ako ste i godinama u vezi seks na godišnjem odmoru može biti potpuno drugačije iskustvo jer ste – opušteniji.

7. Pozitivna, razigrana ljetna 'vibra' prenosi se i u spavaću sobu. Piknici, roštiljanje, kupanje, provođenje više vremena vani općenito utječe na bolje raspoloženje i donosi pozitivnu 'vibru' koja se osjeća svugdje u zraku – pa i u spavaćoj sobi.

8. 'Buntovnik' u vama budi se ljeti. Ljetna vrućina čini nas pomalo divljima. Voljni smo i spremni začiniti seksualni život i isprobavati nove stvari.

9. Dragi, možeš li me namazati kremom za sunčanje? I pri tome ne mislimo samo na mazanje leđa. Pustite svom muškarcu da vam namaže cijelo tijelo – doživite to kao predigru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju