U našim trgovinama pronašli smo 12 modela torbi za plažu po svačijem ukusu koje nakon ljeta bez problema možete prenamijeniti

Galerija Torba za plažu Torbe za plažu koje se mogu nositi i nakon ljeta - 11 Torbe za plažu koje se mogu nositi i nakon ljeta - 8 +10 Mango, 199,90 kn

Torbe za plažu najvažniji su modni dodatak za odlazak na ljetovanje. U njih mora stati "oprema" za plažu poput kreme za sunčanje, ručnika i rezervnog kupaćeg kostima, ali i mnoge druge stvari uz pomoć kojih maksimalno uživamo u morskim radostima.

U našim trgovinama pronašli smo 12 modela torbi za plažu po svačijem ukusu koje nakon ljeta bez problema možete prenamijenitiSunčane naočale, šešir, knjiga za opuštanje, boca vode, nešto za prigristi… Torbu za plažu lako je napuniti u par minuta i upravo zato žene često preferiraju veće modele, ali ima i onih kojima je dovoljan i manji model u koji će staviti samo najosnovnije.

U našim trgovinama pronašli smo12 torbi za plažu po svačijem ukusu koje ćete moći nositi i nakon ljeta. Cekere i platnene modele lako prenamijenite u torbu za šoping i odlazak u nabavku. Kožnate i dalje možete nositi na posao ili u grad, a ruksake koristite za odlazak na izlete u prirodu ili sportske aktivnosti.

Torba za plažu može se nositi i nakon godišnkjeg odmora Torba za plažu može se nositi i nakon godišnkjeg odmora (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju