Sinoć se u Los Angelesu održala 65. dodjela glazbene nagrade Grammy. Najveća glazbena nagrada okupila je brojna lica sa svjetske glazbene scene, a već na prvi pogled možemo vidjeti da na dodjeli glamura nije nedostajalo.

Galerija Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. +1 Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. u haljini modnog giganta Luisa Vuittona

Adele se u velikom stilu vratila na crveni tepih Grammyja, nakon pauze od šest godina. Poznata pjevačica zasjala je u glamuroznoj kombinaciji koja je privlačila poglede i u kojoj je izgledala poput holivudske dive. 

Pjevačica je odjenula maksi haljinu u bordo boji, koju potpisuje luksuzni modni brend Louis Vuitton.

Baršunasta haljina dugih rukava posebna je po efektnom volanu u gornjem dijelu te kroju koji baš laska silueti. Volani na haljini detalj su koji baš svaku kombinaciju čini glamuroznom i upečatljivom. 

Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. u haljini modnog giganta Luisa Vuittona (Foto: Profimedia)

Adele je kombinaciju zaokružila salonkama u boji haljine te nakitom brenda Tiffany & Co. od kojega su se posebno isticale dijamantne naušnice.

Posebno je do izražaja dolazio i njezin make-up koji je naglasio prirodnu ljepotu, a kosu je ponovno oblikovala u elegantne valove, njezin česti izbor za ovakve prilike.

Njezin album 30, koji govori o najtežem periodu u njezinom životu, dobio je čak sedam nominacija za prestižnu glazbenu nagradu, uključujući i nominaciju za album godine.

Predvina, balada Easy On Me, govori o najtežem periodu njezina života i ove je godine osvojila nagradu za najbolji pop solo performans godine.

Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. Adele na dodjeli glazbene nagrade Grammy 2023. u haljini modnog giganta Luisa Vuittona (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju