Dobar kaput jedan je od najvažnijih dijelova zimske garderobe, ako ne i najvažniji.

On je nezaobilazan dio kombinacija u hladnijem dijelu godine od kojeg obično želimo dvije stvari - prije svega da nas grije, a onda i da izgleda lijepo.

Dobar kaput često je glavna zvijezda zimskih kombinacija, a jedan od dokaza za ovu tvrdnju je i posljednja objava na Instagramu Adriane Ćaleta-Car na kojoj ona pozira u fantastičnom kaputu koji je teško ne primijetiti.

Radi se o kreaciji modne kuće Bataković Belgrade iza koje stoji bivši model Iva Bataković. Iva je u jednom intervjuu objasnila kako je nakon dugogodišnjeg rada u modnoj idustriji dobila želju da osnuje brend koji će proizvoditi vanvremensku odjeću od vrhunskih materijala koja će se moći nasljeđivati.

Komade brenda "Bataković Belgrade" karakteriziraju ležernost i hrabar dizajn. Ležeran i hrabar je i kaput Adriane Ćaleta-Car napravljen od mješavine kašmira. Radi se o limitiranom izdanju kaputa predimenzioniranog kroja kojeg dodatno efektnim čine veliki ovratnik i našiveni džepovi na prednjoj strani.

Adriana je ispod kaputa nosila metalizirane hlače koje su veliki trend ove godine, a boravak na snijegu ugodnim su učinile visoke čizme s toplim runom.

Adriana Ćaleta-Car: Kratka haljina koja izgleda tako dobro uz visoke čizme Adriana Ćaleta-Car uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Norma Kanali, maskirna košulja-haljina, 172 eura - 2 Norma Kanali, maskirna košulja-haljina, 172 eura - 1 +0 Norma Kamali košulja-haljina, 172 eura

Adriana Ćaleta-Car u haljini sezone koja je zavladala i hrvatskim ulicama Adriana Ćaleta-Car Bijele mokasinke modne kuće Prada Bijele mokasinke modne kuće Prada +0 Bijele mokasinke modne kuće Prada

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju