Duje i Adriana Ćaleta-Car u Dubrovniku su organizirali svoje crkveno vjenčanje. Hrvatski nogometni reprezentativac te branič francuskog kluba Marseille prije godinu dana sklopio je građanski brak s lijepom pravnicom i manekenkom, a sada je na red došao i crkveni.

Galerija Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice +5 Adriana i Duje Ćaleta-Car

Par je vječne zavjete izrekao u dubrovačkoj crkvi sv. Ignacija, uz prisustvo njihova sinčića Maura koji se rodio u kolovozu prošle godine.

Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Kako to obično i biva na vjenčanjima, svi pogledi bili su uprti u mladenku. Adriana je svojim vjenčanim stajlingom pokazala kako nije tip mladenke koji preferira klasiku.

Adriana i Duje Ćaleta-Car Adriana i Duje Ćaleta-Car (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Umjesto vjenčanice tradicionalnog kroja odlučila se za glamurozan model koji je za nju napravila dizajnerica Matija Vuica.

Asimetrična vjenčanica otvorenih leđa i golih ramena ima voluminozni donji dio koji je s prednje strane kraći, a sa stražnje duži.

Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Gornji dio haljine pravi je mali mozaik sastavljen od blještavih kristalića ušivenih u prozirnu tkaninu boje kože, a prije ulaska u crkvu Adriana je gornji dio nadogradila uskim bijelim pojasom kako bi pokrila ramena.

Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Iako se na prvi pogled činilo kako mladenka nosi mrežaste najlonke ukrašene cirkonima, zapravo je u pitanju bio dodatak koji je krasio samo jednu nogu i to onu koja je zbog kroja vjenčanice bila u prvom planu.

Adriana Ćaleta-Car u štiklama brenda Mach & Mach Adriana Ćaleta-Car u štiklama brenda Mach & Mach (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Adriana se odlučila i za vrlo glamurozan par štikli. Naime, odabrala je model sve popularnijeg brenda Mach & Mach kojeg obožavaju slavne dame i trendseterice.

Štikle brenda Mach & Mach Štikle brenda Mach & Mach (Foto: Harrods)

Satenske štikle ukrašene prepoznatljivom dvostrukom mašnom stvorene su za ljubiteljice blještavim modela, a Adriana je za sebe odabrala model u efektnoj svijetloplavoj nijansi.

Nicky Hilton i Megan Fox u štiklama brenda Mach & Mach Nicky Hilton i Megan Fox u štiklama brenda Mach & Mach (Foto: Guliver Image/AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju