Nakon sudjelovanja u izazovu u kojem su prijavljene kandidatkinje svakih tjedan dana javljale svoje dojmove o Adrioninim proizvodima, jedna je djevojka postala promotorica kozmetike prema izvornoj hrvatskoj recepturi bez parabena, alkohola i silikona.

Promotorica Adriona kozmetike postala je Ines Herceg koja je na najkreativniji način pokazala svoj stav prema prirodnoj kozmetici. Za svoj trud nagrađena je i godišnjom zalihom Adriona proizvoda.

Za vrijeme trajanja natječaja, svaka kandidatkinja koristila je nekoliko kozmetičkih proizvoda te su javljale svoja iskustva s korištenjem šampona, pilinga za ruke i tijelo, regeneratorima za suhu i oštećenu kosu, krema za ruke i nokte, uljih gelova za tuširanje, losiona za tijelo i brojnih drugih.

Najdraži je proizvod nove Adrionine promotorice je Lavenderov piling za ruke i tijelo koji uklanja mrtve stanice te poboljšava prehranu i tonus kože.

To je svakako otkriće kojem bih se vratila ponovno. Nježan je za kosu, dobar za cirkulaciju, a oduševljava me i efekt uklanjanja mrtvih stanica kože, napisala je Ines u jednoj od svojih recenzija Adrioninih proizvoda.

Lavenderov piling za ruke i tijelo za Ines je saveznik za poboljšanje cirkulacije. Tekstura pilinga lagana je, a proizvod zbilja hrani i omekšava kožu. Koristeći naizmjenično toplu i hladnu vodu i piling na kritičnim mjestima možete pospješiti tonus kože. Naravno, uz hranu, dosta tekućine i vježbu, ali prozvala bih ga jednim od saveznika.

Kozmetika Adriona ne sadrži paraben, alkohol ni silikon. Upravo zbog toga, u cijeloj liniji proizvoda Adriona kozmetike nema sastojaka koji bi na koži ostavili neželjene reakcije. Ulja mandarine, maslina i lavande glavni su imperativ prekrasne kože, a Adrionina kozmetika pobrinula se za sve vaše potrebe. Eterično ulje mandarine opušta i ublažava nervnu napetost, a osim toga preventivno djeluje protiv strija te pomaže u smanjenju ožiljaka i akni. Za smanjenje znakova starenja kože izaberite proizvode s maslinovim uljem, a za čist duh i tijelo te iscjeljivanje rana i ožiljaka odaberite lavandu.

Više o Adriona kozmetici saznajte na web stranici http://adriona.hr/

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju