Nakon što nas je tunel Grič u Zagrebu vratio u vremena Charlesa Dickensa, od 19. prosinca scenografija je promijenjena te je tunel ukrašen predimenzioniranim nakitom za bor, darovima i dječjim igračkama i svakoga posjetitelja vraća u najljepše doba života - djetinjstvo

Galerija Božićna bajka u Tunelu Grič nastavlja se sa scenografijom nazvanom 'Želja' - 2 Božićna bajka u Tunelu Grič nastavlja se sa scenografijom nazvanom 'Želja' - 4 Božićna bajka u Tunelu Grič nastavlja se sa scenografijom nazvanom 'Želja' - 8 +5 Božićna bajka u tunelu Grič nastavlja se sa scenografijom nazvanom 'Želja' Tunel Grič ove je godine jedno od najpopularnijih mjesta koje možete posjetiti na Adventu u Zagrebu. Posebno je privlačno i zato što se mijenjaju scenografije uređenja pa je tako nakon scenografije "Sjećanje" gdje su posjetitelji mogli zakoračiti u neko prošlo doba, vrijeme Charlesa Dickensa, red došao na scenografiju "Želja".

Božićna bajka u tunelu Grič nastavlja se s uređenjem koje će posebno oduševiti klince

Svatko ima pravo na veliku želju za Božić. Koliko veliku? Možda je odgovor u tunelu Grič. Tunel će biti ukrašen predimenzioniranim igračkama. Jer svi smo mi u duši djeca, najava je kojom organizatori opisuju ovaj tematski dio.

Božićna bajka u tunelu Grič tako se nastavlja uređenjem koje će posebno oduševiti klince kao najčarobnije mjesto. Tunel Grič sada je ukrašen predimenzioniranim nakitom za bor, darovima i dječjim igračkama kao iz najbujnije dječje mašte, a i odrasli će se prisjetiti kako je lijepo biti dijete.

U čarobni svijet "Želja" možete ući do 7. siječnja, do kada traje Advent u tunelu Grič.

Pogledajte i zagrebački božićni izlog koji je postao omiljeno mjesto za fotografiranje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju