Želite li "zalutati" u čarobni svijet imaginarnog dvorca iz zaleđene bajke, onda svakako krenite u šetnju tunelom Grič u Zagrebu posebno uređenom za adventske dane.

Galerija Tunel Grič za Advent je uređen kao imaginarni dvorac iz zaleđene bajke - 12 Tunel Grič za Advent je uređen kao imaginarni dvorac iz zaleđene bajke - 13 Tunel Grič za Advent je uređen kao imaginarni dvorac iz zaleđene bajke - 15 +11 Tunel Grič za Advent je uređen kao imaginarni dvorac iz zaleđene bajke

Jedna od najatraktivnijih lokacija Adventa u Zagrebu već tradicionalno je tunel Grič. Sve do 6. siječnja 2019. godine u tunelu dugačkom 350 metara koji povezuje Mesničku i Radićevu ulicu živjet će svijet imaginarnog dvorca iz zaleđene bajke uređen u stilu Zimskog vrta. Vidjet ćete ondje ledenog čarobnjaka, crvene patuljke koji iskaču iz vatre, stolac iz kojeg izlazi granje te doživjeti neobičan, mističan ledeni svijet...

Zato, dobro se utoplite, povedite društvo i drage ljude i prošećite bajkovitim svijetom tunela Grič pretvorenim u ledenu senzaciju koja će i ove godine privući tisuće i tisuće posjetitelja.

Tunel Grič za Advent je uređen kao imaginarni dvorac iz zaleđene bajke - 11 Ledeni čarobnjak 'čuva' ulaz u tunel Grič (Foto: Sandro Sklepić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju