U jesensko vrijeme sve dozrijeva, šuška i pucketa. Zrakom se šire sočni mirisi. Cvijeće presvlači svoje svečane ljetne opravice, a topao zrak se miješa s hladnim i zaigrava tisuće boja lišća kreirajući šareni bal svečanih tonova. Od odjeće, do make-upa i mirisa, sada je sve toliko drugačije.

Galerija Adventski kalendar L'Occitane - 3 Adventski kalendar L'Occitane - 5 Adventski kalendar L'Occitane - 4 +2 Adventski kalendar L'Occitane

L'Occitane je inspiriran šarenom, bogatom jeseni, kreirao limitiranu mirisnu kolekciju Ruža i kruška

Susret ruže centifolije i kruške predstavlja topao zagrljaj koji vas obuzima i grije poput dugo iščekivanog sastanka natopljenog ljubavi.

Olfaktorna igra ovog dinamičnog spoja ostavlja na koži kapljice svježine i slatkoće na koje smo navikli u toplim danima. Ali sada u još bogatijem izdanju - ušuškane u nježnu eleganciju ruže koja će nas grijati u hladnim mjesecima svojim razigranim tonovima. Osim ruže i kruške, note uključuju kardamom, đumbir, eukaliptus, jantar,cedar i mošus.

Adventski kalendar L'Occitane - 4 Adventski kalendar L'Occitane (Foto: PR)

Tri varijante adventskih kalendara 

Kreme za lice, kreme za ruke, šamponi, balzami ili parfemi… Tko bi se mogao odlučiti za omiljenu beauty divotu? Zato je prekrasno što su se u adventskim kalendarima na jednom mjestu našla čak 24 proizvoda koja će vas provesti kroz mirisnu pustolovinu sa šarmantnim pečatom Provanse.

Adventski kalendar L'Occitane - 2 Adventski kalendar L'Occitane (Foto: PR)

Ovogodišnji dizajn je prpošan, vedar i moderan, a zanimljive ilustracije je oslikala poznata ilustratorica Éva Offredo.

Ove godine u ponudi su tri varijante adventskog kalendara:

  • Klasični – dostupan u svim L'Occitane trgovinama,
  • Premium u iznenađujućoj luksuznoj kutiji s ladicama – samo u odabranim
  • trgovinama
  • Eternity – dostupan je ekskluzivno u web trgovini www.loccitane.hr.

Klasični i Premium adventski kalendari dizajnirani su od recikliranog te reciklabilnog kartona.

L'Occitane nastavlja svoju misiju očuvanja i zaštite okoliša, potičući ljubitelje ove kozmetike da se uključe u ekološki osviještenu kampanju održivog pristupa uljepšavanju. Razni motivi na ambalaži mogu se izrezati, a u kutije se mogu staviti lampice ili svijeće koje će širiti razigranu svjetlost i vedre motive po prostoru, poput pravog, malog, blještavog božićnog sela.

Eternity adventski kalendar je dizajniran od ekološkog pamuka i oslikan bojama koje ne štete okolišu uz poruku važnosti recikliranja i ponovnog korištenja ambalaže koja može, nakon što se potroše proizvodi, poslužiti za čuvanje začina i raznih sitnica u vašem domu te ukrasiti vaš omiljeni kutak doma veselim ilustracijama.

Adventski kalendar L'Occitane - 1 Adventski kalendar L'Occitane (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju