Dan uoči prve nedjelje došašća zamolili smo vas da s nama podijelite fotografije svojih adventskih vijenaca. Proteklih godina već ste dokazali da vaša mašta i kreativnosti nema kraja, a ove godine to ste samo dodatno potvrdili.

Galerija Vlatka Grbčić Tajana Tomić Martina Logožar +26 Ana Cindrić Vinković

Među više od 600 adventskih vijenaca koje ste nam pokazali bilo je nemoguće odabrati najljepši pa smo u našoj galeriji prikupili njih 30, ali i to je samo mali dio sjajnih vjenčića koje smo imali priliku vidjeti.

Fokusirali smo se na one koje ste sami izrađivali kako bismo dokazali da uz malo dobre volje i posvećenosti bez svatko lako može napraviti svoj adventski vijenac.

Vlatka Grbčić Vlatka Grbčić (Foto: Vlatka Grbčić/Zadovoljna.hr)

Pritom nije važno imate li puno materijala jer su nam čitateljice pokazale da i skromni minimalistički vijenci mogu biti jednako lijepi kao i oni raskošni.

Zavirite u galeriju i razgledajte adventske vijence čitateljica našeg portala.

Ružica Leko Ružica Leko (Foto: Ružica Leko/Zadovoljna.hr)

Adventski vijenac: 15 ideja za kopiranje za sve one koji ga žele sami napraviti Ideje za izradu adventskog vijenca - 12 Ideje za izradu adventskog vijenca - 10 Ideje za izradu adventskog vijenca - 9 +12 Ideje za izradu adventskog vijenca - 6

Ne može lakše: Napravite predivan adventski aranžman od običnih čaša i kuglica Adventski vijenac s čašama - 2 Adventski vijenac s čašama - 3 Adventski vijenac s čašama - 4 +1 Adventski vijenac s čašama - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju