Jelena Beba Balašević, kći Đorđa Balaševića, na Twitteru je objavila post koji je nasmijao mnoge i u kojem su se mnogi pronašli kada je riječ o roditeljima i služenju mobitelom.


Mnoga djeca svoje roditelje poučavaju tome kako da se služe mobitelom, a našim dragim mamama i tatama nekada treba malo više vremena da sve "pohvataju".

Beba Balašević, kći Đorđa Balaševića, na Twitteru je objavila post u kojem su se mnogi pronašli kada je riječ o roditeljima i služenju mobitelom



Kada se naši roditelji služe mobitelom, znaju se dogoditi i razne šaljive situacije, a jednu takvu dogodovštinu sa svojim pratiteljima na Twitteru podijelila je redateljica Jelena Beba Balašević, kći Đorđa Balaševića. U postu je Jelena otkrila kako je svom ocu poslala poruku "Tata, dolazim oko 7 večeras da znaš!“, a on je nakon duuuugog tipkanja odgovorio samo "Važi, Ben".
 


U postu Bebe Balašević pronašle su se mnoge kćeri i sinovi te se prisjetili vlastitog iskustva s roditeljima i njihovim služenjem mobitelom. Ovo su neki od komentara koje su podijelili.

Nadam se da bar znaju prekinuti vezu. Ja svoje još nisam naučio.

Moj pokojni otac, bog da mu dušu prosti, prvih šest mjeseci kako sam mu kupio mobilni na svaku poruku odgovarao je s 'OK' ili 'važi', 'dobro', 'u redu'. Onda sam mu objasnio da se poruke NE naplaćuju po broju slova u njima! Kru' te je**, kad su krenuli da stižu romani u porukama, to čitaš 30 minuta!

A mama je jednom cijeli svoj imenik obavijestila da je skuhala ručak. Pojma nije imala kako i više nije slala poruke.

Nemate vi pojma šta je 'muka'! Milijardu puta objasnim da NE PIPA dugme sa strane jer tako utišava 'mikrofon' i milijardu puta je čujem na kraju ulice, ali ne i na telefon! Jer je šta? Pa stiskala je jeb**i mikrofon!

Moja mama s prvim mobitelom:
- prvo napiše poruku na papir
- prepiše poruku u telefon
- pošalje
Old school!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju