Mali vodič kako možeš zamijeniti bodove Svijeta prednosti u prvoj polovici veljače

Prva polovica mjeseca u znaku ljubavi donosi vesele vijesti svim marljivim sakupljačima bodova Svijeta prednosti. Kako onima koji sabotiraju Valentinovo uvjereni kako svoju naklonost i privrženost partnerima trebamo pokazivati svaki dan, tako i onima koji u Valentinovu vide priliku da dodatno pokažu zahvalnost svojim voljenima što su tu za njih. Neovisno o tome kojoj skupini pripadate, u prvih petnaest dana ovog „podvojenog“ mjeseca, svoje sakupljene bodove Svijeta prednosti možete zamijeniti za brojne proizvode koji će vam pomoći u održavanju kose, higijene, ali i kućanstva.

U zamjenu za samo 10 bodova, ostvari popust od 30 % na cijeli brand Ariel koji će ti pomoći u održavanju odjeće čistom ili pak Finish proizvode uz pomoć kojih će tvoje pokućstvo spremno dočekati i nenajavljene goste. Za održavanje čistoće i higijene u wc-u tu su i alatke WC NET, na koje možete ostvarite 50 % popusta u zamjenu za 10 bodova.

Svojih deset bodova možete zamijeniti i ostvariti 30 % popusta na liniju Mixa proizvoda, uključujući i Mixa proizvode za djecu, prilagođene nježnoj koži i kosi beba jer su one osjetljive na vanjske utjecaje. Među promotivnim proizvodima nalazi se i sav Dove i Dove man asortiman (osim gelova XXL), a poželite li svoju kozmetičku torbicu obogatiti nekom odvažnom novom bojom ruža ili ju samo obnoviti uobičajenom šminkom koju koristite, tu su i Maybelline proizvodi na koje možete ostvariti 30 % popusta u zamjenu za 10 bodova.

Prva polovica veljače razveselit će i one koji požele „radikalnije“ promijeniti svoj izgled jer zamjenom 10 bodova mogu ostvariti 30 % popusta na sve L`Oreal boje za kosu (Casting, Excellence,Preference, Prodigy5 i Magic Retouch spreju). Lijepa kosa nije slučajnost te za njezino kontinuirano održavanje sjajnom i zdravom, u dm-u se u prvoj polovici veljače možete opremiti Aussie proizvodima na koje možete ostvariti 30 % popusta u zamjenu za 10 bodova. U borbi protiv onih neželjenih dlačica dobro će doći i Wilkinson Extra II linija.

Ne zaboravite kako u dm-u možete ostvariti popust i na ukupnu kupovinu – zamjenom 150 active beauty bodova na blagajni dm-a ostvarite 15% popusta.

Ako su vas zainteresirale moguće pogodnosti koje možete ostvariti u dm-ovom Svijetu prednosti, a još se uvijek niste prijavili u ovaj program lojalnosti, detaljnije informacije o prijavi možete pronaći na dm-drogeriemarkt.hr. dm-ov program lojalnosti omogućit će vam da svoje bodove pretvorite u brojne pogodnosti iz svijeta ljepote, zdravlja, uživanja, opuštanja, sporta i malih stvari koje olakšavaju svakodnevicu. Sakupljanje bodova je lako jer pri svakoj kupnji u dm-u u iznosu od 10,00 kuna dobivate 1 active beauty bod.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju