Svaka nova sezona i kolekcija s Alduk potpisom nosi nova iznenađenja koja nas opetovano zaljubljuju u estetiku i kvalitetu, inovativnost i posebnost ovog modnog dizajnera koji svoj brend i projekte predstavlja na izrazito poseban, promišljen i netipičan način

Galerija Alduk Bridal – kampanja (Foto: Decker&Kutić) Alduk Bridal – kampanja (Foto: Decker&Kutić) Alduk Bridal – kampanja (Foto: Decker&Kutić) +6 Alduk Bridal – kampanja (Foto: Decker&Kutić) Dokaz tomu jest i nova kolekcija  za sezonu proljeće/ljeto 2018. koja je unijela dašak svjetske mode i tendencija u pomalo uspavanu domaću modnu scenu. Kako prezentirati kolekciju vjenčanica na poseban način, ispričati unikatnu modnu priču i to na najvišoj estetskoj razini vrlo dobro znaju poznati modni dizajner Ivan Alduk i fotografski dvojac Decker&Kutić koji su nas ovog puta - jednostavno oduševili.

Minimalistička kulisa u bijelom i ružičastom tonu, igra pomalo filmskim svjetlom te atraktivan model azijskog podrijetla, Caroline Hu izvrstan su recept za još jednu neočekivanu Alduk modnu kampanju.

No, kao da to nije dosta, dizajner i njegov tim su odlučili stvoriti pravu bajkovitu kulisu začudne atmosfere dizajnom i izradom bijelog predimenzioniranog plišanog medvjedića kao homage djetinjstvu i nevinosti ljubavi.

Nadasve originalna, posebna i očaravajuća ideja koja je novu kolekciju Alduk vjenčanica prezentirala na poseban način, a sam modni brend još jednom smjestila u sam kreativni vrh.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica za sezonu proljeće/ljeto 2018. unijela je dašak svjetske mode i tendencija u pomalo uspavanu domaću modnu scenu.

Htjeli smo nešto novo, drukčije, kvalitetno, filmski i posebno. Alduk vjenčanice su takav proizvod koji je posebno osmišljen i s ljubavlju stvaran stoga takve moraju biti i kampanje koje ga prezentiraju, a dvojac Decker&Kutić je objeručke prihvatio moj stav i energiju koja nas iz projekta u projekt gura u neka nova neotkrivena područja.

S njima je svaka suradnja izvrsno iskustvo kojim ispisujemo predivne stranice hrvatske mode i stvaramo ovakve čudesne projekte, izjavio je Ivan Alduk.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica je već dostupna u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba za isprobavanje i naručivanje, a prije dolaska je potrebno rezervirati termin na služeni broj ili putem web stranice www.alduk.hr. Karakteriziraju je posebne 3D tkanine ručno vezene sitnim biserima i decentnim perjem, naglašena silueta i funkcionalnost koja je osovina Alduk Bridal kolekcije.

Vjenčanice se isključivo izrađuju prema mjerama klijentica uz mogućnost personalizacije i promjene sitnih detalja, a cijena im je od sedam do devet tisuća kuna.

Ova kolekcija je posebna po doista najfinijim tkaninama bogate teksture, a po prvi put smo se poigrali i teksturom perja koja daje poseban moment visoke mode i chic prizvuk svakoj mladenki. Vjenčanice s mojim potpisom su povrh svega moderne, bez kiča i tako prepoznatljiva Alduk potpisa, dodao je Ivan. Alduk Bridal – kampanja (Foto: Decker&Kutić) Nova kolekcija Alduk vjenčanica je već dostupna u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba (Foto: Decker&Kutić) Foto: Decker&Kuti?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju