Alduk, dizajner koji tako uspješno oblači Hrvatice već preko deset godina, je nedavno predstavio prvi dio svoje jesensko/zimske kolekcije.

Galerija Alduk kaputi za prijelazno razdoblje Nova kolekcija Ivana Alduka - 5 Nova kolekcija Ivana Alduka - 9 +4 Kratka jakna Almissa u rozoj boji

Naslovio ju je Game changer 2.0 jer kako nam je dao naslutiti mjenja pravila igre, poslovanja i način prezentiranja svojih projekata, a prvi dio kolekcije su obilježile tako prepoznatljive ALDUK siluete mini, koktel i večernjih haljina.

Sjaj, tekstura i lagani glam-rock prizvuk konstanta su Ivanova dizajna koji toliko volimo jer laska nama, ženama koje žele lijepu, ali i udobnu odjeću.

Ovoga puta, samo je zadovoljna.hr uspjela zaviriti u jedan novi segment Aldukove kolekcije u novom dizajnerovu showroomu na adresi Draškovićeva 33.

Riječ je o dnevnom asortimanu jesensko/zimske kolekcije koji nas je oduševio svojom funkcionalnošću i prirodnim tkaninama, a nama osobno su za oko najviše zapeli lagano predimenzionirani kaputi za prijelazno razdoblje u karamel i prljavo rozom tonu kao i jakne kraćeg kroja koje izvrsno spajaju efekt bomber jakne za svaki dan i poslovnog looka zbog izuzetnih tkanina.

Sjaj, tekstura i lagani glam-rock prizvuk konstanta su Ivanova dizajna koji toliko volimo jer laska nama, ženama koje žele lijepu, ali i udobnu odjeću.

Zimsku kolekciju smo podjelili na večernji (koji smo predstavili prošli mjesec) i dnevni dio, a ovim više otkrivamo što smo to dizajnirali za svaki dan. Uz modele hlaĉa, suknji i topova, posebnu smo pažnju posvetili dizajnu kaputa i jakni za prelazno razdoblje, kao i njihovim zimskim, toplim inaĉicama u pravoj vuni i viskozi.

Nova kolekcija Ivana Alduka - 5 Sivi prijelazni kaput Ivana Alduka (Foto: PR)

Ovakvim artiklima uvijek iznenadimo klijentice i pokažemo sav spektar znanja unutar našeg iskusnog ateliera koji njeguje ne samo kvalitetu od izbora tkanine do ideje i proizvodnje već i ljudski faktor ljubaznosti i susretljivosti, izjavio je Ivan.

Jesenska kolekcija brenda Alduk - 9 Alduk: Doza rock glamura u novoj kolekciji poznatog dizajnera

Kratka jakna Almissa dolazi u rozom i karamel tonu kao laganija varijanta ili u tamno zelenoj, krem i mliječnoj vuni za topliji, zimskiji look. Dizajner ih je ponudio na svom novom websiteu alduk.hr koji nudi i online kupnju, a za izradu po mjeri dovoljno je zakazati termin u Alduk showroomu ili poslati upit preko kontakata.

Nova kolekcija Ivana Alduka - 14 Kratka jakna Almissa u karamel boji (Foto: PR)

Kaput Abbazia dolazi u karamel i rozom tonu, te u kombinacije dvije boje kao zimska varijanta koja ima dva lica te se moze nositi podjednako s obje strane. Dizajner je za izradu po mjeri ovog kaputa ponudio nekoliko kombinacija boja kako bi izbor bio raznolikiji i kako biste imali skoro pa unikatan model kaputa.

Nova kolekcija Ivana Alduka - 9 Kaput Abbazia u karamel boji koja je hit ove sezone (Foto: PR)

Kaput Albona je užeg kroja i ističe se zanimljivim vezanjem kao i prsluk u krem tonu, a sve dostupne boje i veličine ovog modela možete provjeriti na alduk.hr

Veseli nas spoznaja da hrvatski modni dizajneri i dalje neumorno stvaraju ovako dobre komade nosive sezonama koji se izuzetno lagano kombiniraju u svakodnevne stajlinge. Alduk modele isprobajte u dizajnerovu novom showroomu na adresi Draškovićeva 33, uz najavu.

Nova kolekcija Ivana Alduka - 6 Kratka jakna Almissa u rozoj boji (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju