Kolekcija Aleksandre Dojčinović za jesen i zimu, predstavljena proljetos na glamuroznoj reviji na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, stigla je koncem kolovoza u prodaju u Lei Lou trgovine u Zagrebu, Splitu i u odabranim svjetskim buticima, a prati je i ovaj put raskošna kampanja.

Kampanja za novu kolekciju Aleksandre Dojčinović snimana je proljetos za vrijeme trajanja revije na pitoresknom prvom peronu Glavnog kolodvora, kamo je Aleksandra uzvanike, da podsjetimo, dovezla vlakom i na taj način objedinila tradiciju i budućnost, šaljući snažnu poruku o važnosti Hrvatskih željeznica, ali i domaće industrije, modne i svake druge.

Novoj kolekciji Aleksandre Dojčinović ne nedostaje glamura, ali onog lako nosivog i s kojim je teško pogriješiti s obzirom da je riječ o kompleksnim haljinama koje su same po sebi dovoljne za ostavljanje dojma

Iako i u novoj kolekciji dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom potpisu s prizvukom ženstvenosti, na prvi je pogled jasno da je riječ o njenoj najzrelijoj kolekciji do sada, što najnovija kampanja zorno dočarava. Svaki komad pomno je osmišljen dio zaokružene priče u kojoj ne nedostaje glamura, ali onog lako nosivog i s kojim je zapravo teško pogriješiti, s obzirom da je riječ o kompleksnim haljinama koje su same po sebi dovoljne za ostavljanje dojma.

Slojevitost koju je postigla sjajnim pletivom i poslovnim odijelima s pripadajućim kaputima dala je jednu novu, ozbiljniju dimenziju njezinom brendu Lei Lou, dok se s druge strane nije bojala poigrati transparentnim fragmentima na finoj čipki, blještavim resicama na mini haljinama i kontrastima općenito.

Bogatstvo kolorita jesensko-zimskih nijansi zaokružuju bunde od bojanog krzna, dugački, vuneni kaputi vezani u struku i ukrašeni čipkastim, krznenim i cvjetnim aplikacijama, ali i novi modeli Lei Lou cipela, čizme preko koljena od najfinije brušene kože te salonke i zimske sandale posute šljokicama.

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović, kao i nekoliko prije nje, prepoznata je i izvan granica Hrvatske i sve je češći odabir zvijezda na svjetskim crvenim tepisima pa su je tako u zadnje vrijeme već odjenule američke glumice Isaa Rae i Madeleine Petsch, koje su se pridružile pjevačici i bivšoj Spice Girl Mel B, glumicama Zoey Deutch, Lyndie Greenwood, Isabeli Moner i Logan Browning koje su redom posljednjih mjeseci odabirale Lei Lou na svjetskim premijerama i dodjelama nagrada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju