Više od 50 tisuća ljudi u Zagrebu želi vidjeti koncert srpske pjevačice Aleksandre Prijović. Nakon što je rasprodala zagrebačku Arenu tri večeri zaredom, otvoren je i četvrti datum.

Galerija Aleksandra Prijović kada je imala 16 godina - 4 Aleksandra Prijović kada je imala 16 godina Aleksandra Prijović kada je imala 16 godina +7 Aleksandra s mamom

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji, koja i u Hrvatskoj ima vojsku obožavatelja, rodila se u Somboru, ali je odrasla u Belom Manastiru u Hrvatskoj.

Aleksandra je počela pjevati još kao djevojčica, a široj javnosti postala je popularna zahvaljujući natjecanju u natjecanju Zvezde Granda.

Aleksandra Prijović kada je imala 16 godina Aleksandra Prijović kada je imala 16 godina (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Uspjeh u spomenutom natjecanju bio je razlog zbog kojeg su Aleksandru, kada je imala 16 godina, u Belom Manastiru posjetili fotografi. Djevojka je na snimanje stigla u uskoj crvenoj majici, tamnim skinny trapericama s poderotinama i bijelim balerinkama, a fotografima je spremno pozirala u društvu svoje mame.

Aleksandra s mamom Aleksandra s mamom (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Iako je o tome vjerojatno već tada sanjala, sigurno nije mogla ni zamisliti da će 11 godina kasnije puniti dvorane u cijeloj regiji i svojom glazbom, ali i modnim izdanjima oduševljavati tisuće ljudi.

Aleksandra Prijović na koncertu u beogradskoj Štark Areni Aleksandra Prijović na koncertu u beogradskoj Štark Areni (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Inače, koncerti u zagrebačkoj Areni održat će se 1., 2., 3. i 4. prosinca.

Pogledajte impresivnu scensku garderobu Aleksandre Prijović o kojoj se priča Bajkerski top modne kuće Alexander McQueen Mini suknja s potpisom modne kuće Alexander McQueen Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu +14 Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju