Pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je otvorila prvi od tri koncerta u Nišu u Dvorani Čair. Atmosferu je zapalila poznatim hitovima i tako pripremila obožavatelje za nadolazeće koncerte.

Galerija Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu +1 Elegantno izdanje Aleksandre Prijović

Osim glasom i tekstovima pjesma, Aleksandra je osvojila javnost i pomno odabranim odjevnim kombinacijama. Za prvi niški koncert odabrala je čak tri odjevne kombinacije koje su joj stajale kao salivene.

Prvo izdanje sastoji se od elegantne srebrne haljine s kristalima koja je posebna zbog zavodljivih izreza u predjelu dekoltea te noge. U blještavoj haljini Aleksandra je izgledala elegantno, a istovremeno je naglasila besprijekornu figuru. Poseban dodatak haljini jest plašt istog materijala koji je zaokružio dojam i dodao mu još svečaniji efekt.

Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Holivudsko izdanje Aleksandre Prijović (Foto: Munja/ATA Images/Pixsell)

Sljedeće izdanje dijametralna je suprotnost haljini dostojnoj crvenog tepiha, a sastoji se od mini crne kožnate haljine koja joj također odlično stoji. Mala crna haljina trebala bi biti sastavni dio ženskog ormara, a Aleksandrina je posebna zbog zanimljivog uzorka.

Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Moćno izdanje Aleksandre Prijović (Foto: Munja/ATA Images/Pixsell)

Posljednje izdanje Aleksandre Prijović jest elegantno crno odijelo kakvo žene biraju kad žele ići na sigurno. Odijelo se sastoji od crnih trapez hlača te strukiranog sakoa s posebnim dodatkom u području ramena.

Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Elegantno izdanje Aleksandre Prijović (Foto: Munja/ATA Images/Pixsell)

U anketi odaberite Aleksandrino izdanje koje vam se najviše sviđa.

Koje Aleksandrino izdanje vam se najviše sviđa?

glasova:

Aleksandra Prijović na koncertu u Nišu Holivudsko izdanje Aleksandre Prijović (Foto: Munja/ATA Images/Pixsell)

Aleksandra Prijović: Gležnjače s neobičnom potpeticom koje su se nosile u 80-ima Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 5 Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 1 Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 3 +2 Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju