U planetarno popularnoj Maloj crnoj knjizi stila, neupitni modni autoritet Nina Garcia uputila je žene kako o vlastitome stilu razmišljati na potpuno nov način. Sada je odlučila odgovoriti na vrlo važno pitanje: koji su to točno bezvremeni modni predmeti?

'Kad god obučem Missonija, osjećam se kao umjetničko djelo. A sve žene, u nekom trenutku, kad nose nešto lijepo, zaslužuju osjećati se tako dobro.'

U 'Maloj crnoj knjizi stila' Nina Garcia je ohrabrujući čitateljice da kreativno pristupe svojem stilskom identitetu, ženama svih godišta uvjerljivo pokazala kako da same oblikuju jedinstven i prepoznatljiv modni izričaj.

Nakon što je svijetu predstavila temelje svoje stilske filozofije, Nina je odlučila prihvatiti se pitanja koje su joj čitateljice tako često postavljale: koji su to točno bezvremeni modni predmeti?

'Stotka' odgovara na to pitanje i ženama pruža konkretnu mapu koju će slijediti planiraju li izlet u kupovinu koji bi im trebao opskrbiti ormare.

Uz ilustracije glasovitoga modnog ilustratora Rubena Toleda, 'Stotka' je zbirka stotinu komada za koje Nina vjeruje da nikada neće izaći iz mode i koji su vremenom postali prijeko potrebni svakoj ženi koja nastoji oblikovati vlastiti bezvremeni modni stil.

Pročitajte prvo poglavlje i provjerite koji komadi nikada neće izaći iz mode!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju