Zoey Redbird pronašla je svoj dom u Kući Noći, dom gdje ima vjerne prijatelje, dom gdje pohađa istinski zanimljiva predavanja na kojima uči o vrsti kojoj odnedavna pripada, vampyrima, kao i dom gdje je pronašla zamjenu za majku koja ju je odbacila.

'Kao zagrijana njegovim glasom, tako sam se zažarila da sam osjetila kako mi krv tuče u plamenim rijekama kroz tijelo.'

Mentorica Zoey je sama Nadsvećenica Neferet čiji se autoritet u svim pitanjima vezanim uz štovanje božice Nyx te odnose ljudi i vampyra može mjeriti samo s toplinom i pažnjom koju poklanja Zoey, najdarovitijoj početnici u zapisanoj povijesti njihova roda.

U drugom nastavku pod naslovom 'Izdana' tamni se oblaci nadvijaju nad idilu. Uspomena na duhove umrlih učenika koje je vidjela netom po dolasku u školu još uvijek muči Zoey, kad naiđe nenadana katastrofa: prvo jedan, pa drugi tinejdžer iz društva u kojem se kretao njezin nekadašnji dečko Heath biva ubijen. A sve navodi na zaključak da je ubojica potekao upravo iz Kuće Noći.

Drugi nastavak bestselerskog serijala o visokoj vampyrskoj školi otkriva iskusnu spisateljicu P. C. Cast u vrhunskoj formi, jezično i narativno obogaćenu suradnjom s darovitom kćeri Kristin. Ovo nezaobilazno štivo za sve one željne uzbudljivog, žestokog i nadasve novog pristupa vampyrskoj mitologiji protegnut će se na zasad devet planiranih nastavaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju