Anna Wintour, urednica američkog izdanja magazina Vogue, u nekoliko navrata izrazila je svoje mišljenje o odjevnim komadima, dodacima i kombinacijama koje ne odobrava.

Galerija +0 Anna Wintour

Tako po njezinu ukusu nije ni - crno od glave do pete. Potvrdila je to svojevremeno i u videorubrici na YouTube kanalu Voguea "Go Ask Anna".

Na pitanje kako začiniti potpuno crnu kombinaciju, ova ljubiteljica boja i šarenila odgovorila je: Jednostavno nemojte nositi potpuno crnu kombinaciju. Djeluje previše sumorno.

Anna Wintour Anna Wintour (Foto: Getty Images)

U nekoliko navrata zamolili smo vas da u našim anketama prokomentirate ovo mišljenje i većina čitateljica izjavila je da nema ništa protiv takve kombinacije.

Dapače, većina je voli i nosi jako često, pogotovo u svečanijim prigodama.

Da crno od glave do pete itekako može izgledati sjajno i u ležernoj varijanti, a ne samo svečanoj, dokazala je i Severina.

Pjevačica je na svom službenom profilu na Instagramu objavila fotografiju vrlo zanimljive ljetne kombinacije u potpunosti sastavljene od crnih komada. Nadopunila ju je efektnim komadima nakita među kojima se najviše istaknuo crni choker s dodatkom metalnog prstena.

Sviđaju li vam se potpuno crne odjevne kombinacije?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju