Na 90. dodjeli Oscara uglavnom su dominirala “sigurna” rješenja, odnosno haljine u neutralnim bijelim i pastelnim nijansima. Upravo zato nitko nije mogao skinuti pogled s izdanja slavne glumice Allison Janney

Galerija


Allison Janney
bila je mamac za poglede na crvenom tepihu uoči 90. dodjele filmskih nagrada Oscar. Legendarna glumica stara 58 godina bila je nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice za film "Ja, Tonyja", za koji je i dobila svoj prvi Oscar.

Za ovaj važni dan odabrala je upečatljivu haljinu libanonske dizajnerice Reem Acra u crvenoj boji s predimenzioniranim rukavima.

Holivudski stilisti, ali i korisnici na društvenim mrežama složili su se kako je boja, kroj, ali i način na koji je nosila haljinu Allison željela poručiti kako “večeras sigurno pobjeđuje na Oscarima” što se u konačnici i dogodilo.

Ona je bila samo jedna od grupe dame u zrelim godinama koje su svojim modnim kombinacijama pokazale kako se dobar stil gradi tijekom godina.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što su legendarne glumice nosile na 90. dodjeli Oscara, a dobitnike pogledajte na linku.
Haljine s Oscara 2018. - 3
Allison Janney u haljini s potpisom Reem Acre (Foto: Getty Images)