Postati pravom namigušom nije lako, no uz pomoć umetaka Lavish Lashes trepavica običan pogled postaje neodoljivo oružje. To znaju i hrvatske manekenke Maja Cvjetković, Tina Katanić i Alex Grdić koje su pohitale po svoj novi seksi pogled

Pojam namiguše postoji već dugi niz godina a opisuje djevojku koja muškarcu namigivanjem daje do znanja da s njime želi nešto više.

S istim pojmom su se poistovjetile i hrvatske manekenke koje su se okupile na promocija Lavish Lashes trepavica, jedinstvenih umetaka koji produljuju prirodne trepavice i daju im punoću, a sve kako bi svoj pogled pretvorile u još izazovniji.

Maja Cvjetković
još uvijek ne komentira navodnu ljubavnu vezu s Davorom Šukerom iako se špekulira kako su protekle dane zajedno proveli Londonu.

Što se novogodišnjih planova tiče, Maja je i ovdje bila tajnovita pa je samo spomenula kako će blagdane provesti s njoj najdražim osobama.

Javno događanje ne može proći bez Aleksandre Grdić. Bivša misica i manekenka otkrila je kako voli koketirati s muškarcima čime je i zaslužila titulu namiguše te da je za ljubav i avanturu spremna u svako doba dana.

>> I vi možete imati trepavice kao Eva Longoria

>> Crvenokosa Alex Grdić otkrila mršave noge

Status slobodne nosi i bacačica kladiva Ivana Brkljačić koja će zbog brojnih obveza svoj pogled još neko vrijeme zadržati za sebe, a u proljeće kreće u lov na ljubav. No zato pjevačica Ivana Kovač ne skriva sretnu ljubavnu vezu sa sedam godina mlađim Elvirom Hasanhodžićem.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju