Nakon Angeline Jolie i Brada Pitta Hollywood će dobiti još jedan slavni bračni par oko čijeg se vjenčanja digla nevjerojatna prašina. Najpoznatiji zavodnik George Clooney u ponedjeljak će po drugi outa izreći sudbonosno 'da' lijepoj Amal Alamuddin koja je posljednjih nekoliko dana svojom pojavom popularnog ljepotana bacila u drugi plan

Pripreme za veliko holivudsko vjenčanje u punom su jeku, a oči cijelog svijet uprte su u Veneciju. Atraktivan par započeo je velike pripreme za vjenčanje koje su pomno pratili brojni fotografi. I dok je George Clooney do sada bio zvijezda o kojoj se neprestano pisalo, lijepa Amal Alamuddin svojom mu je pojavom preotela svu pažnju.

Za večera prije vjenčanja atraktivna odvjetnica odabrala je žarko crvenu haljinu V izreza i dugog šlepa koja je u prvi plan stavila njezine čvrste, vretenaste noge te besprijekornu liniju koju je vitka Amal, posebno za vjenčanje dovela do savršenstva.

Ceremonija će se održati u hotelu od 7 zvjezdica, dok će se čin vjenčanja odvijati u gradskoj palači iz 16. stoljeća. Šuška se da će Clooney nositi Armanijevo odijelo, dok će britanska pravnica Amal Alamuddin nositi vjenčanicu Sarah Barton.

Georgeov kum će biti Rande Gerber, suprug Cindy Crawford, dok bi mladenkina kuma trebala biti sestra Tala.

36-godišnja odvjetnica koja je studirala na Oxfordu, radila je na Međunarodnome sudu pravde te je pomagala bivšem glavnom tajniku UN-a Kofiju Annanu u uspostavi mira u Siriji.

Clooney se od drugih glumačkih zvijezda s hollywoodske A-liste razlikuje svojim političkim i humanitarnim zalaganjem, a napose se istaknuo u brizi za izbjeglice iz Darfura, u Sudanu i za žrtve potresa na Haitiju 2010. Svijet tako dobiva još jedan bračni par koji glamur povezuje s humanitarnim radom - baš poput Angeline Jolie i Brada Pitta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju