Amal Clooney i njezin suprug George Clooney bili su gosti na dodjeli nagrada organizacije United Nations Correspondents Association održane u New Yorku. Amal je na dodjeli uručena UN-ova nagrada Global Citizen of the Year, a za tu svečanost odvjetnica specijalizirana za ljudska prava izabrala je glamuroznu dvobojnu haljinu dubljeg dekoltea.

Galerija Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka - 2 Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka - 7 Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka - 5 +3 Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka  

Amal Clooney nije skidala osmijeh s lica nakon što se sa suprugom Georgeom Clooneyjem vraćala s večere u restoranu Cipriani u New Yorku na koju su slavni supružnici otišli s glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda Antóniom Guterresom. Amal je izgledala zanosno u plavo-bijeloj haljini lepršavog donjeg dijela, dok gornji dio ima tanke naramenice i dublji dekolte. Svakako je riječ o modelu kod kakvog bi nošenje grudnjaka samo pokvarilo dojam.

Uz toaletu brenda J. Mendel Amal je nosila veće naušnice u obliku romba te elegantnu crnu torbicu. Lijepa mama blizanaca izabrala je jači make-up, dok je kosu nosila raspuštenu s blagim uvojcima.

Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka - 4 Amal Clooney u haljini koja se obavezno nosi bez grudnjaka (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju