Amal i George Clooney ljeto tradicionalno provode u Italiji. Njihova destinacija i ovaj put je Lombardija. Točnije, jezero Como na čijoj se zapadnoj obali nalazi maleni gradić Laglio u kojem je 2001. godine Clooney kupio kuću.

Galerija Vila Oleandra u vlasništvu je Georgea Clooneyja od 2001. godine Harley-Davidson koji je George Clooney prodao vlasniku restorala Il Gatto Nero Amal i George Clooney na večeri u restorani Il Gatto Nero +2 Amal Clooney u haljini brenda Ermanno Scervino

Naravno, ne bilo kakvu. U pitaju je vila Oleandra iz 18. stoljeća koju je platio samo sedam milijuna dolara, zahvaljujući tome što je bila u poprilično lošem stanju i zahtijevala temeljitu renovaciju.

Kako bi imao gdje boraviti za vrijeme renovacije, Clooney je kupio obližnju vili Margheritu koja je odmah bila useljiva, a u međuvremenu je svom popisu nekretnina dodao još dvije kuće u Italiji.

Vila Oleandra u vlasništvu je Georgea Clooneyja od 2001. godine Vila Oleandra u vlasništvu je Georgea Clooneyja od 2001. godine (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da i do četiri mjeseca godišnje borave u vili, George i Amal dobro su upoznati s gastronomskom ponudom tog dijela Italije, a iz godine u godinu rado se vraćaju popularnom restoranu Il Gatto Nero. Vlasniku restorana George je nedavno prodao svoj stari Harley-Davidson (s autogramom) koji trenutno stoji ispred restorana.

Očekivano, objektivi znatiželjnih paparazza nakon večere bračnog para najviše su bili usmjereni na lijepu Amal.

Amal i George Clooney na večeri u restorani Il Gatto Nero Amal i George Clooney na večeri u restorani Il Gatto Nero (Foto: Profimedia)

Poznata odvjetnica ne pojavljuje se često u javnosti pa svaki njezin izlazak pred objektive izazove veliko zanimanje javnosti. Modni magazini pritom se odmah bace na analiziranje njezinih odjevnih kombinacija, a iznimka nije ni ova koju je odabrala za večeru.

Haljina brenda Ermanno Scervino Haljina brenda Ermanno Scervino (Foto: Giglio)

Amal je nosila kratku zelenu haljinu brenda Ermanno Scervino ukrašenu blještavim šljokicama i detaljima od čipke, a Vogue je ovo nazvao dosad najodvažnijim večernjim izdanjem lijepe odvjetnice.

Efektna haljina u potpunosti je napravljena od poliestera pa za mnoge ne bi bila prvi odabir tijekom vrelih ljetnih dana, ali s obzirom na to da je kratka i vrlo otvorena malo neudobnosti lako se može pretrpjeti na račun upečatljivog završnog dojma.

Amal Clooney u haljini brenda Ermanno Scervino Amal Clooney u haljini brenda Ermanno Scervino (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju