Lijepa odvjetnica za ljudska prava iskoristila je slobodnu večer za izlazak sa suprugom. Za prohladnu njujoršku noć Amal Clooney odabrala je još jednu zanimljivu modnu kombinaciju koja je produljila njenu figuru, a veliki naglasak stavila na noge


Amal Clooney
postala je prava modna ikona. Ovog proljeća nose se hlače s naglašenim printom, pa ne čudi što je upravo jedan takav model odabrala i ova ljubiteljica mode.

Žute hlače s geometrijskim uzorkom u obliku trapeza te s potpisom robnog brenda Giambattista Valli iz predjesenske kolekcije za 2015. ista je kombinirala uz dlakavi crni topić koji je otkrio njen trbuh te kaput u istoj nijansi.

Upravo su hlače dali poseban pečat cijelom staylingu i produljili njenu figuru. Visok struk, boja hlača i kombinacija s cipelama visokih potpetica vizualno su izduljili njenu figuru i podarili lijepoj Amal 'noge do plafona'.

Ljubiteljica elegancije i dizajnerskih kreacija slobodnu je večer iskoristila za izlazak sa svojim suprugom u New Yorku. U našoj fotogaleriji pogledajte kako Amal Clooney nosi hlače.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju