Štovateljima stila odvjetnice Amal Clooney mogle bi se svidjeti njezine nove cipele. Model dizajnera Petra Petrova sjajno se uklapa u njezinu kolekciju neobične obuće

Galerija Amal Clooney Amal u sandalama Siri dizajnera Petra Petrova Sandale Petra Petrova, 730 eura +6 Sandale Amal Clooney, cijenjena odvjetnica britansko-libanonskog podrijetla specijalizirana za međunarodno pravo i ljudska prava, pravi je primjer poslovne žene sa sofisticiranim stilom odijevanja.

Međutim, njezina elegancija često dolazi s malim pomakom, pa tako odvjetnica ne bježi od modernih asimetričnih krojeva ili pak vrlo neobičnih cipela.

Tako smo je dosad viđali u masivnim srebrnim platformama, rasparenim salonkama ili pak oksfordicama s efektnom okruglom potpeticom. Kada je u pitanju obuća, njezin modni odabir često se proglašava pomalo "čudnim", ali ova velika ljubiteljica cipela time se ne zamara i nastavlja nositi modele po svom ukusu.
Amal u sandalama Siri dizajnera Petra Petrova Amal u sandalama Petra Petrova (Foto: Profimedia)
Jednako zanimljive cipele nosila je prilikom posjeta pravnom fakultetu Sveučilišta Columbia. Crne lakirane sandale dizajnera Petra Petrova s velikom blok-potpeticom u visini od 10 centimetra asimetričnog su oblika.
Sandale Petra Petrova, 730 eura Sandale "Siri" Petra Petrova Foto: NET-A-PORTER
Zbog male vizualne varke u dizajnu na prvi pogled djeluje kao da odvjetnica nosi različite cipele, ali zapravo se samo radi o vrlo mudrom modelu koji je zasjenio čak i prekrasan zeleni kožnati baloner Michaela Korsa iz nove kolekcije za jesen 2018. godine.

U galeriji pogledajte kakve sve cipele u svojoj garderobi ima Amal Clooney.
Sandale Petra Petrova, 730 eura Sandale "Siri", 730 eura (5426 kn) Foto: NET-A-PORTER
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju