George Clooney, dobitnik ovogodišnje prestižne počasti Centra Kennedy koja se dodjeljuju osobama u izvedbenim umjetnostima za njihov životni doprinos američkoj kulturi, na crveni tepih stigao je sa suprugom Amal.

Galerija Amal Clooney Amal i George Clooney u svjetlucavoj haljini Amal Clooney u svjetlucavoj haljini modne kuće Valentino - 2 +2 Amal Clooney u svjetlucavoj haljini modne kuće Valentino - 1

Par je sa sobom donio obilje glamura, a izdanjem za dodjelu priznanja u Washingtonu posebno je oduševila lijepa odvjetnica.

Amal Clooney blistala je u svakom smislu u svjetlucavoj srebrnoj haljini spuštenih naramenica.

Amal i George Clooney u svjetlucavoj haljini Amal i George Clooney u svjetlucavoj haljini (Foto: Profimedia)

Haljina obasuta srebrnim kristalićima rad je modne kućne Valentino. Osim otkrivenih ramena krasi je i kroj koji prati liniju tijela.

Amal Clooney u svjetlucavoj haljini modne kuće Valentino - 2 Haljina obasuta kristalićima je rad modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Uz kreaciju stvorenu za crveni tepih, odvjetnica je nosila i srebrnu svjetlucavu torbicu i srebrne štikle. Blještavo izdanje upotpunila je visećim naušnicama i kosom oblikovanom u glamurozne valove.

"To je dobar muž": Potez Georgea Clooneyja na crvenom tepihu s Amal o kojem se priča George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 3 Amal i George Clooney na crvenom tepihu George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 1 +0 George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 2

Večer ranije par je bio na svečanoj večeri uoči dodjela, a i tada se Amal pojavila u još jednoj upečatljivoj haljini. Nosila je crvenu haljinu, također rad modne kuće Valentino, koju krasi dugi šlep.

Amal i George Clooney na crvenom tepihu Amal i George Clooney na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju