U svijetu slavnih vikend je obilježila gala večera održana u muzeju Academy Museum u Los Angelesu. Zgodna žena, glumica Julia Roberts primila je nagradu "Gala Icon", a među uzvanicima su bile brojne holivudske zvijezde.

Galerija Amal Clooney Amal i George Clooney Amal Clooney izdanje je upotpunila upečatljivim komadima nakita +1 Amal Clooney u romantičnoj zelenoj haljini - 3

Gala događanje "Academy Museum Gala" ove se godine održalo drugi put, a među zvijezdama koje su oduševile modnim izdanjem bila je odvjetnica Amal Clooney, koja je na gala večeru stigla sa suprugom, glumcem Georgeom Clooneyem.

Glumac je na svečanost stigao u crnom smokingu, dok je Amal odabrala haljinu od svile i tila u više nijansi zelene boje.

Lepršava haljina rad je jednog od trenutačno najtraženijih modnih brendova, Del Core, i dio je njihove resort kolekcije za ljeto 2023. godine. Inspiracija za nastanak ove kolekcije bila su mjesta koja je dizajner Daniel Del Core posjetio na svojim dalekim putovanjima, kao i predivna morska stvorenja koja je susreo tijekom ronjenja u oceanu.

Profinjena, romantična haljina pokazala se kao savršen izbor za Amal Clooney, koja obično bira vintage ili po mjeri rađene haljine istaknutih modnih kuća.

Zelena haljina bez naramenica spoj je korzeta s efektnim izrezom i lepršave duge suknje ukrašene sitnim volanima.

Amal Clooney izdanje je upotpunila upečatljivim komadima nakita Amal Clooney izdanje je upotpunila upečatljivim komadima nakita (Foto: Profimedia)

Lijepa Amal ovu je ženstvenu kreaciju uparila s visećim dijamantnim naušnicama i raskošnom narukvicom te prstenjem dok je u ruci nosila clutch torbicu. Svoju dugu smeđu kosu nosila je raspuštenu, oblikovanu u valove.

Ovim izdanjem dokazala je da pastelne nijanse odlično izgledaju i u jesen, a po mnogima je bila i najbolje obučena zvijezda na gala događanju.

Bolje bez grudnjaka? Prozirna haljina holivudske zvijezde koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim Olivia Wilde u prozirnoj haljini bez grudnjaka na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures u Los Angelesu - 6 Olivia Wilde u prozirnoj haljini bez grudnjaka na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures u Los Angelesu - 3 Olivia Wilde u prozirnoj haljini bez grudnjaka na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures u Los Angelesu - 4 +3 Olivia Wilde u prozirnoj haljini bez grudnjaka na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures u Los Angelesu - 1

Tako se to radi: Vrhunski stajling Julije Roberts bez imalo gole kože Julia Roberts u kreaciji američkog dizajnera Thoma Brownea na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures - 2 Julia Roberts u kreaciji američkog dizajnera Thoma Brownea na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures - 5 Julia Roberts u kreaciji američkog dizajnera Thoma Brownea na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures - 6 +2 Julia Roberts u kreaciji američkog dizajnera Thoma Brownea na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures - 4

"Izgleda nevjerojatno u ovoj haljini", "Prekrasna je" i "Ona je nevjerojatno glamurozna žena" samo su neki od komentara na ovo izdanje.

Amal i George Clooney Amal i George Clooney (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju