Stvarnost bolja od filma: Američki par vjenčao se u dalmatinskom masliniku

Podijelite na

Prije dvije godine američki par Megan Horney i Jonathan Riff preselio se iz Los Angelesa u Zaton, a sada su svoju ljubav okrunili brakom i vjenčanjem u dalmatinskom masliniku

Autor : Zadovoljna Objavljeno: 11.9.2017 / 11:55

Amerikanci Megan Horney i Jonathan Riff odlučili su se vjenčati u dalmatinskom masliniku

Amerikanci Megan Horney i Jonathan Riff odlučili su se vjenčati u dalmatinskom masliniku (Foto: Zrinka Magazin/ŠibenikIN)

Amerikanci Megan Horney i Jonathan Riff prije dvije godine preselili su se u Hrvatsku te su u Zatonu preuredili i uspješno otvorili hotel.

Oni su oduševljeni Hrvatskom te su ovdje odlučili i zasnovati svoju obitelj. Tako je njihova ljubavna priča ovoga puta dobila nastavak u obliku braka. Vjenčali su se 9. rujna u masliniku u vodičkom polju Rakitnica.

Na svaki detalj se pazilo te su prevladavili ukrasi s maslinovim grančicama

Na svaki detalj se pazilo te su prevladavili ukrasi s maslinovim grančicama (Foto: Zrinka Magazin/ŠibenikIN)

Idilična lokacija te bliski prijatelji i članovi obitelji koji su doputovali iz Amerike učinili su taj dan bajkovitim.

"Američki par u idiličnu dalmatinsku lokaciju zaljubio se na prvi pogled"

Prije samog odlaska u maslinik gosti su se okupili u njihovu hotelu The Admiral Zaton, a atmosfera je bila ugodna i opuštena. Zatim su se uputili na odabranu lokaciju u vodičkom zaleđu.

Novopečeni bračni par zaljubio se u lokaciju na prvi pogled te se tako pravo američko vjenčanje održalo u dalmatinskom masliniku.

Za potrebe tog predivnog i posebnog događaja pazilo se na svaki detalj te je od mjesta obreda do šatora za slavlje bila postavljena staza i sve je bilo ukrašeno maslinovim grančicama, prenosi ŠibenikIN.

Bajkovita hrvatska lokacija bila je idealna za američko vjenčanje

Bajkovita hrvatska lokacija bila je idealna za američko vjenčanje (Foto: Zrinka Magazin/ŠibenikIN)

 


 

Pročitajte još o ...

Zadovoljna.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Zadovoljna.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Zadovoljna.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se