Prije dvije godine američki par Megan Horney i Jonathan Riff preselio se iz Los Angelesa u Zaton, a sada su svoju ljubav okrunili brakom i vjenčanjem u dalmatinskom masliniku

Amerikanci Megan Horney i Jonathan Riff prije dvije godine preselili su se u Hrvatsku te su u Zatonu preuredili i uspješno otvorili hotel.

Oni su oduševljeni Hrvatskom te su ovdje odlučili i zasnovati svoju obitelj. Tako je njihova ljubavna priča ovoga puta dobila nastavak u obliku braka. Vjenčali su se 9. rujna u masliniku u vodičkom polju Rakitnica.

Idilična lokacija te bliski prijatelji i članovi obitelji koji su doputovali iz Amerike učinili su taj dan bajkovitim.

Američki par u idiličnu dalmatinsku lokaciju zaljubio se na prvi pogled

Prije samog odlaska u maslinik gosti su se okupili u njihovu hotelu The Admiral Zaton, a atmosfera je bila ugodna i opuštena. Zatim su se uputili na odabranu lokaciju u vodičkom zaleđu.

Novopečeni bračni par zaljubio se u lokaciju na prvi pogled te se tako pravo američko vjenčanje održalo u dalmatinskom masliniku.

Za potrebe tog predivnog i posebnog događaja pazilo se na svaki detalj te je od mjesta obreda do šatora za slavlje bila postavljena staza i sve je bilo ukrašeno maslinovim grančicama, prenosi ŠibenikIN.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju