Gala večer udruge 'amfAR' čije je djelovanje posvećeno borbi protiv AIDS-a svake godine okuplja samo najpoznatija imena iz svijeta slavnih. Upravo zbog toga ovo događanje je najzvučnija večer Filmskog festivala u Cannesu

 
Osim po filmskim spektaklima i najpoznatijim glumačkim imenima koji su obilježili proteklu godinu, Cannes je poznat i po humanitarnom događaju 'amfAR', koje svake godine prikuplja sredstva za istraživanja u borbi protiv AIDS-a.

Iako je ove godine izbor haljina bio vrlo raznolik, zajednički uzorak koji smo pronašli na velikom broju kreacija bili su prorezi

No osim po snažnom humanitarnom duhu, 'amfAR' je poznat i po glamuroznom crvenom tepihu za koji su zadužene ljepotice u najraskošnijim haljinama.

Iako je ove godine izbor haljina bio vrlo raznolik, zajednički uzorak koji smo pronašli na velikom broju kreacija bili su prorezi koji, kako izgleda, nikada neće izaći iz mode.

Kraljica proreza i otvora na haljini svakako je bila Alessandra Ambrosio, čija je crna 'golišava' kreacija dubokog dekoltea otkrivala veliki dio njezinog vitkog i čvrstog manekenskog tijela.

U galeriji fotografija donosimo najzanimljivije kreacije s 23. humanitarnog događanja 'amfAR', u sklopu Filmskog festivala u Cannesu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju