Amy Schumer poznata je predvodnica pokreta za jačanje samopouzdanja žena bez obzira na konfekcijski broj. Upravo zato izabrana je da glumi popularnu lutkicu Barbie u cjelovečernjem filmu


"Sony"
je objavio kako će komičarka Amy Schumer glumiti Barbie u novom dugovečernjem filmu o ovoj popularnoj lutkici. Vijest je u manje od 24 sata izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

Amy Schumer je predebela da bi glumila Barbie. Možda može glumiti 3 barbike, zloban je komentar korisnika Twittera Sandra Silve.

Popularna lutkica Barbie na početku je 2016. doživjela makeover, odnosno dobila obline čime se proizvođač "Mattel" želio pridružiti velikom pokretu za mijenjanje percepcije o idealnim tjelesnim mjerama.

Drugi korisnik se zapitao: Amy Schumer kao Barbie? Elitistički plan za ispiranje mozgova mladih djevojaka kako bi mislile da je biti debeo dobra stvar. Pogodite? Frajeri ne vole debele djevojke.

Popularna lutkica na početku je 2016. doživjela makeover, odnosno dobila obline čime se proizvođač "Mattel" želio pridružiti velikom pokretu za mijenjanje percepcije o idealnim tjelesnim mjerama.

Ljepota bez obzira na konfekcijski broj

Kao velika zagovornica pokreta da žene budu samopouzdane i vole svoja tijela bez obzira na konfekcijski broj, Amy Schumer bila je prava odluka za novi Sonyjev film.

U njemu će utjeloviti barbiku koja biva izbačena iz Barbielanda jer nije savršena, a potom kreće na pustolovinu tijekom koje spoznaje svoju vrijednost i stječe samopouzdanje vlastitim izgledom.

Obožavatelji slavne komičarke stali su na njezinu stranu i ustvrdili da jedini razlog zbog čega bi netko gledao film o Barbiki jest činjenica da upravo ona glumi glavnu ulogu.

Pitam se koliko je frajera, koji su bijesni izborom Amy Schumer za ulogu Barbie, planirali zapravo ići gledati ovaj film, zapitao se Tyler Coates i tako moćno poentirao.

Slavna komičarka navikla je na negativne izjave o svojem izgledu, no još uvijek nije dala izjavu što misli o cijeloj situaciji.

Je li Amy Schumer dobar izbor za ulogu barbike?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju