Američka komičarka i glumica Amy Schumer neugodno se iznenadila kad ju je ženski magazine Glamour uvrstio na popis plus size žena koje nadahnjuju svojom pojavom


Iako se na svojim nastupima često šali sa svojom figurom koja odskače od holivudskog 'prosjeka', Amy Schumer razljutila se kad se našla uvrštena na popis plus size žena.

Točnije, našla se u društvu pjevačice Adele, glumice Melisse McCarthy i plus size modela Ashley Graham koje je američki magazin Glamoure proglasio plus size ženama koje nadahnjuju.

Amy Schumer na svojem je Instagram profilu izrazila neslaganje tim činom.

 

A photo posted by @amyschumer on


'Mislim da nema ništa loše u tome biti plus size žena. Riječ je o prekrasnim zdravim ženama. Plus size u Americi se smatra osoba koja nosi konfekcijski broj 50. Ja nosim nešto između 42 i 44.' Istaknula je komičarka u postu na Instagramu koji je primio više od 81.000 lajkova.

Njeno nezadovoljstvo proizlazi iz činjenice što sama postala uzor ženama i ne želi poticati pogrešnu percepciju o ženskome tijelu. 'Što ako mlada djevojka vidi moj tjelesni tip i pomisli ovo je plus size?' Otkrijte ovdje zbog kojih su žena konfekcijski brojevi iznad 38 postali in.

 

A video posted by @amyschumer on

Iako se američki časopis ogradio te izjavio kako Amy Schumer nije nazvao plus size ženom već ju je samo uvrstio u specijalni broj posvećen ženama koje nose konfekcijske brojeve veće od 40, komičarka na Instagramu zaključuje kako im to nije bio glamurozan potez.

Dio obožavatelja stao je na stranu Amy Schumer, dok su drugi komentirali kako bi komičarka trebala imati 'deblju' kožu kada su u pitanju ovakve priče. Pogledajte koje su sve žene krasile Pirellijev kalendar prošle godine i zbog čega su podignule medijsku prašinu.

Je li Amy Schumer trebala ovako reagirati?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju