Ana Gruica iz prvog je reda pratila ELFS Fashion Show koji je priređen u "Muzeju automobila Ferdinand Budicki" u Zagrebu, te plijenila pažnju svojim modnim odabirom

Kada žena želi privući pažnju, bira decentne modne detalje u jarko crvenoj boji. Pokazala je to i glumica Ana Gruica, koja je bila jedna od slavnih uzvanica na ELFS Fashion Showu u Zagrebu.

Blistala je u midi haljini bijele boje s tankim naramenicama, koja se nalazi u njihovoj novoj kolekciji za proljeće / ljeto 2017. godine, a koju je lako zamisliti i kao odabir za nešto neformalnije vjenčanje na otvorenom.

Zgodna Splićanka čipkastu je haljinu učinila još upečatljivijom uz pomoć efektnih crvenih štikli i torbice, a cijelo izdanje naglasila i ružem za usne u istoj boji koji je dobro poznati ženski trik za privlačenje pogleda.

Elfsi su ovim fashion showom predstavili svoju novu žensku (i mušku) kolekciju za 2017. godinu koja u prepoznatljivom dizajnerskom potpisu odiše romantikom, lepršavošću i elegancijom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što nam dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić predlažu za predstojeću sezonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju