Otkako je osnovao svoj brend 2010. godine sa sjedištem u Sydneyu Chistopher Esber privlači pažnju brojnih trendseterica diljem svijeta svojim inovativnim stilom u kreiranju odjeće.

Galerija Ana Gruica Uglešić uvijek privuče pažnju svojim osebujnim modnim kombinacijama Haljina Christophera Esbera, 557,50 eura Prednji dio haljine +0 Stražnji dio haljine

Christopher Esber je izgradio globalnu reputaciju za suvremeno krojenje sofisticiranim pristupom te miješanjem tradicionalnih tehnika sa suzdržanom metodom kreiranja siluete s izrezanim dijelovima, piše na internetskim stranicama australskog dizajnera.

I Ana Gruica Uglešić ljubiteljica je njegovog rada.

Za otvaranje suprugove poliklinike u Splitu, Ana Gruica Uglešić odabrala je upravo inovativnu kreaciju Christophera Esbera. Točnije, nosila je njegovu midi haljinu dugih rukava i sa spuštenim ramenima iz nove kolekcije.

Haljina Christophera Esbera, 557,50 eura Haljina Christophera Esbera, 557,50 eura (Foto: Farfetch.com)

Rastezljiva haljina s izrezanim dijelom na području trbuha prilagođava se figuri pojedine žene, a napravljena je od mješavine različitih materijala – uključujući i ručno rađene funkcionalne ukrase od mjedi i prirodnog kamena.

Najzanimljiviji dio ove haljine svakako su ručno rađeni ukrasi koji se strateški provlače kroz prednju stranu haljine na predjelu grudi te istu dijele na dva dijela. Haljina se preko Farfetcha može kupiti po cijeni od oko 557 eura.

Ana Gruica Uglešić haljinu je sparila s bijelim sandalama otvorenih prstiju i na visoku potpeticu, te s nekoliko decentnih komada nakita. Kosu je pak raspustila da slobodno pada u valovima preko njezinih ogoljelih ramena.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju