Prelijepa tenisačica Ana Ivanović na svom Instagramu objavila je fotografiju u crvenom negližeu od svile i čipke te pokazala svoju vitku figuru

Galerija Ana Ivanović Ana Ivanović - 3 Ana Ivanović - 2 +0 Ana Ivanović Tenisačica Ana Ivanović model je za donje rublje Intimissimi, a da je poznati talijanski brend izabrao pravu ljepoticu za svoje zaštitno lice, dokazuje fotografija koju je prelijepa 30-godišnjakinja objavila na svom Instagramu.

Prelijepa tenisačica Ana Ivanović na svom Instagramu objavila je fotografiju u crvenom negližeu od svile i čipke te pokazala svoju super fit figuru

Na fotografiji Ana pozira odjevena u crveni negliže iz božićne kolekcije Intimissimi. Svileni negliže ukrašen čipkom savršeno je naglasio super fit tijelo lijepe sportašice koja je uz fotografiju napisala:

Uz svilu i čipku sjajim još više ovoga Intimissimi Božića.

U ovom negližeu iz božićne kolekcije žena se zaista osjeća poput boginje. U fotogaleriji pogledajte i druga ženstvena odjevna izdanja Ane Ivanović koja sa suprugom, nogometašem Bastianom Schweinsteigerom čeka dijete.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju