Bivša srpska tenisačica Ana Ivanović trenutno se nalazi u španjolskom gradu Palma de Mallorca gdje provodi vrijeme u društvu svog supruga i prijatelja

Galerija Ana Ivanović Ana u prilagodljivim sivim gležnjačama Ana Ivanović u gležnjačama - 4 +6 Ana Ivanović u gležnjačama - 3 Ana Ivanović blista u blaženom stanju. Bivša srpska tenisačica i 33-godišnji njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger očekuju svoje prvo dijete.

Bračni par trenutno se nalazi u španjolskom gradu Palma De Mallorca gdje uživaju u društvu prijatelja.

Lijepu 30-godšinjakinju fotografi su snimili tijekom jedne opuštene šetnje za koju je odabrala ležerno trudničko izdanje.
Ana u prilagodljivim sivim gležnjačama Ana u prilagodljivim sivim gležnjačama Foto: SOLARPIX.COM/Profimedia
Crnu haljinu midikroja upotpunila je sivim kaputom i gležnjačama od brušene kože u istoj boji.

Ovaj klasični model gležnjača s udobnom blok-petom u zahvalnoj sivoj boji koja se najlakše prilagođava svim ostalim bojama prije nekoliko dana kombinirala je i sa širokim hlačama.

Tako je pokazala da ove svestrane cipele jednako dobro pristaju uz haljine i suknje ili pak hlače te se mogu nositi od jutra do mraka, u svim prigodama. U galeriji provjerite kakve još gležnjače Ana voli, a zatim provjerite nekoliko sivih modela po uzoru na lijepu trudnicu koje smo pronašli za vas.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju