Tenisačica Ana Ivanović, koja sa suprugom, nogometašem Bastianom Schweinsteigerom čeka dijete, na Instagramu je objavila fotografiju u udobnoj odjevnoj kombinaciji koja dokazuje da se za udobnost žena ne mora odreći ženstvenosti

Galerija Ana Ivanović +0 Ana Ivanović Ana Ivanović trenutno boravi na Mallorci, najvećem otoku u Španjolskoj. Na svom Instagramu 30-godišnja tenisačica objavila je fotografiju snimljenu na obali Sredozemnog mora na kojoj je odjevena u vrlo praktičnu i svakodnevnu kombinaciju u kojoj se sigurno osjeća vrlo udobno.

Ana Ivanović obične crne tajice kombinirala je uz trendi čizme iznad koljena od brušene kože

Crne tajice kombinirala je uz uske sive čizme iznad koljena, a ovakav model u kombinaciji s brušenom kožom čini čizme posebno ženstvenima te uz njih i obične tajice izgledaju posebnije.

Jesenski stajling za šetnju uz more Ana je upotpunila crnim kardiganom i ogrtačem sa sivim detaljima. Crno-sivu kombinaciju upotpunila je okruglim zlatnim naušnicama, ručnim satom i sunčanim naočalama.

Lijepa tenisačica i njezin suprug, njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger nedavno su otkrili da čekaju dijete te je slavni sportski par u slatkom iščekivanju.
 

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 
U nastavku teksta pogledajte i druga odjevna izdanja lijepe Ane Ivanović, a u fotogaleriji provjerite kakve još čizme i gležnjače slavna tenisačica voli nositi. Ne propustite se prisjetiti i Ane Ivanović u omiljenim zimskim čizmama kojima popularnost jednostavno ne pada.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju